Kika

Το μπαρ Kika στο Περιστέρι καταφέρνει να διατηρήσει μια θεατρικότητα στον χώρο, εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και τις ταινίες του γνωστού Ισπανού σκηνοθέτη Almodovar, χωρίς όμως τον σουρεαλιστικό χαρακτήρα των πρωταγωνιστών του.

Kika

Το μπαρ Kika στο Περιστέρι καταφέρνει να διατηρήσει μια θεατρικότητα στο χώρο, εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και τις ταινίες του γνωστού Ισπανού σκηνοθέτη Almodovar, χωρίς όμως τον σουρεαλιστικό χαρακτήρα των πρωταγωνιστών του. Αντιθέτως, ο χώρος είναι αρκετά ζεστός και φιλόξενος, χάρη στις προσωπικότητες των δύο bartender Πέτρου Μπακή και Νίκου Σολδάτου.

Μια αξιοπρεπής λίστα αποσταγμάτων και μια αρκετά ελκυστική λίστα κοκτέιλ κάνουν το Κίκα έναν σίγουρο προορισμό απόλαυσης στα δυτικά προάστια. Εκεί, μπορεί κάποιος να απολαύσει το Joy Division, ένα πραγματικά ενδιαφέρον κοκτέιλ με βάση το gin, λικέρ μαστίχας, μανταρίνι και μύρτιλο. Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το κοκτέιλ είναι η ανάμειξη των υλικών που γίνεται με δόνηση σε ειδική συσκευή. Το Oldboy αποτελεί μια ακόμη εξαιρετική επιλογή, καθώς το pisco αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή σε συνδυασμό με τσάι μάτσα, φρέσκο σπαράγγι και τσίλι.

Εγκαινιάζοντας πρόσφατα και έναν νέο χώρο δίπλα ακριβώς, με διακόσμηση από τα 70s, το Κίκα αποτελεί έναν σίγουρο προορισμό γεύσης και απόλαυσης με στιλ και ποιότητα στο Περιστέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Kika

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/01/2026

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.