Το «Voodoo» φέρνει τις Κυκλάδες στην παραλιακή

Το δημοφιλέστατο ελληνάδικο κατεβαίνει για πρώτη φορά στην παραλιακή, από την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Το «Voodoo» φέρνει τις Κυκλάδες στην παραλιακή

Το δημοφιλέστατο ελληνάδικο κατεβαίνει για πρώτη φορά στην παραλιακή, από την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Το «Voodoo» φέρνει τις Κυκλάδες στην παραλιακή - εικόνα 1

«Θα είναι σαν να βρίσκεσαι σε νησί», μου λέει ο Γιάννης, ένας από τους συνιδιοκτήτες του «Voodoo», για το χώρο όπου θα στεγαστεί η πρώτη απόπειρα απόβασης του άκρως πολυσύχναστου ελληνάδικου στην παραλιακή, έπειτα από 6 χρόνια πρωτοφανούς επιτυχίας στο Γκάζι.

Πράγματι, οι πρώτες εικόνες αποκαλύπτουν ένα τυπικό κυκλαδίτικο σκηνικό πάνω από το «Posidonio»: με τη διχρωμία του άσπρου και του μπλε, καμάρες, πεζούλες και ψευδο-πλακόστρωτα, όπου μπορείς να συνδυάσεις τουρισμό και Παντελίδη, Βρεττό και Σάλτη λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Το καλοκαιρινό «Voodoo» κάνει opening την Πέμπτη 11 Μαΐου και θα λειτουργεί από Τετάρτη έως και Κυριακή.

Τα μέχρι τώρα επιβεβαιωμένα parties είναι το VaGreekz την Πέμπτη (μία σύμπραξη του Vatrelo και του Greekz Do It Better), το Majestic την Παρασκευή και το Σόδομα & Γόμορα την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/01/2026

Κάπως έτσι φτάσαμε να πίνουμε (πολύ) καλό καφέ στην Αθήνα

Η ιστορία της αγαπημένης συνήθειας όλων και η διαδρομή από τον ελληνικό και τον φραπέ, στο freddo και τον specialty coffee.

Στην πλατεία Βαρνάβα και το Paf, για την 'αγία τριάδα' πίτσα-απεριτίβο-φοκάτσια

Το νέο pizza bar-σπριτζερία στην πλατεία Βαρνάβα έχει άποψη και αισθητική, μαζί με διαβολεμένα νόστιμες ζύμες και ψαγμένα cocktails.

'Δι’ Ευχών': Το Μετς απέκτησε νέο μπαρ

Ένα φρέσκο σποτ τονώνει το ενδιαφέρον για την οδό Αναπαύσεως.

Γιατί τα μπαρ πάνε για... σκι

Σημαντικές μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου πιάνουν πόστο σε δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα και ski resorts, σε μια τάση που -αν μη τι άλλο- είναι cool.

Στου Γκύζη για το Argentina Social Club, το νέο μπαρ της πόλης

Στην πλατεία Αργεντινής, ένα καινούριο σημείο κάνει re-introduce την αστική γοητεία της πρωτεύουσας, επενδύοντας σε κλασικές αξίες σε κάθε έκφρασή του.

Γιατί αξίζει να κάνεις Dry January και φέτος

Όχι, αυτό δεν αφορά μόνο τα αλκοτέστ.