Διήμερο opening party στο Piso Bar

Αποκεντρωμένο, φιλικό clubbing από την Παρασκευή 14/10 και το Σάββατο 15/10 στο... κρυμμένο dancefloor του «Pop Up» της Νέας Σμύρνης.

Διήμερο opening party στο Piso Bar

Το Piso Bar του «Pop Up» στη Νέα Σμύρνη είναι από εκείνους τους χώρους που θα έπρεπε να διαθέτει η Αθήνα σε περισσότερες γειτονιές της ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση clubbing: είναι φιλόξενο, τηρεί σταθερή γραμμή στον μουσικό προγραμματισμό του, δεν κυριεύεται από το άγχος των ξένων guests, ικανοποιεί την ανάγκη να βγεις για χορό (μετά κοινωνικοποίησης) χωρίς να χρειάζεται να μπλεχτείς στην κίνηση μιας πολύβουης πιάτσας και –last but not least– δίνει την επιλογή να πιεις καλοφτιαγμένα cocktails (έχουν νέο κατάλογο εδώ και μερικές εβδομάδες). Γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολλά βράδια από εκεί, ξεκινώντας από το διήμερο opening party την Παρασκευή 14/10 και το Σάββατο 15/10.

Το lineup της Παρασκευής:
23.00 Kay S
24.00 Videotapes
01.00 Aris
02.00 Diego Varos
03.00 Athena Kay
04.00 Steve Sai
05.00 Isi & Nick Figment

Το lineup του Σαββάτου:
23.00 Raise
24.00 X.Fargone
01.00 Nkt & Kimco (CannibalRadio)
02.00 John Chouliaras
03.00 Marsha
04.00 Always Late
05.00 Pene vs Lucas The Third

Περισσότερες πληροφορίες

Pop Up

25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ένα μπαρ βγαλμένο από τα 90s μόλις άνοιξε στην Ηλιούπολη

Το 'Yesterday’s' είναι ένα νέο, νοσταλγικό μπαρ στην Ηλιούπολη, που σου σερβίρει γεύσεις, ποτά, μουσικές και αίσθηση από την πιο ανέμελα κουλ δεκαετία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/12/2025

Τι σχέση μπορεί να έχει ο (μάλλον) επόμενος James Bond, ο Γιώργος Λάνθιμος και ένα κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι

Ο Aaron Taylor-Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια καμπάνια του Jameson για το Jameson Black Barrel.

Το 'El Mío Abnormal' δεν είναι το μπαρ που έχεις συνηθίσει

Ακόμη ένα μαγαζί-διαμαντάκι της ελληνικής επαρχίας: Σερβίρει με μοναδικό στυλ στον Βόλο.

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.