Διήμερο opening party στο Piso Bar

Αποκεντρωμένο, φιλικό clubbing από την Παρασκευή 14/10 και το Σάββατο 15/10 στο... κρυμμένο dancefloor του «Pop Up» της Νέας Σμύρνης.

Διήμερο opening party στο Piso Bar

Το Piso Bar του «Pop Up» στη Νέα Σμύρνη είναι από εκείνους τους χώρους που θα έπρεπε να διαθέτει η Αθήνα σε περισσότερες γειτονιές της ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση clubbing: είναι φιλόξενο, τηρεί σταθερή γραμμή στον μουσικό προγραμματισμό του, δεν κυριεύεται από το άγχος των ξένων guests, ικανοποιεί την ανάγκη να βγεις για χορό (μετά κοινωνικοποίησης) χωρίς να χρειάζεται να μπλεχτείς στην κίνηση μιας πολύβουης πιάτσας και –last but not least– δίνει την επιλογή να πιεις καλοφτιαγμένα cocktails (έχουν νέο κατάλογο εδώ και μερικές εβδομάδες). Γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολλά βράδια από εκεί, ξεκινώντας από το διήμερο opening party την Παρασκευή 14/10 και το Σάββατο 15/10.

Το lineup της Παρασκευής:
23.00 Kay S
24.00 Videotapes
01.00 Aris
02.00 Diego Varos
03.00 Athena Kay
04.00 Steve Sai
05.00 Isi & Nick Figment

Το lineup του Σαββάτου:
23.00 Raise
24.00 X.Fargone
01.00 Nkt & Kimco (CannibalRadio)
02.00 John Chouliaras
03.00 Marsha
04.00 Always Late
05.00 Pene vs Lucas The Third

Περισσότερες πληροφορίες

Pop Up

25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/10/2025

Πώς είναι να πίνεις στο Bar Leone, το καλύτερο μπαρ του κόσμου

Μία επίσκεψη και μερικές σκέψεις για τον ευ πίνειν ναό του Lorenzo Antinori στο Χονγκ Κονγκ, που βρέθηκε στο νο.1 της φετινής λίστας των The World's 50 Best Bars.

Το "Oddity" υποδέχεται τη σεζόν με τις Aida Arko και Cera Khin

Η νέα σεζόν ξεκινά με δύο από τις πιο αφοπλιστικές παρουσίες της σύγχρονης techno και την υπογραφή των Blend & SEDS.

Η μάλλον ομορφότερη μπάρα της Αθήνας βρίσκεται σε ένα 'κρυφό' σημείο του Ψυχικού

Στον πρώτο όροφο ενός πολύ καλού ταϊλανδέζικου εστιατορίου, συναντάς ένα αισθητικά αψεγάδιαστο μπαρ.

Το bar που έκανε τη διαφορά φέτος στην Πάρο βρίσκεται σε ένα χωριό

Το "Altana" άνοιξε σε ένα παλιό σπίτι που πάντα χαζεύαμε στη στροφή του χωριού Πρόδρομος προς τα Μάρμαρα και έκανε πράξη την χαλαρή βραδινή αποκέντρωση.

5 μπαρ στη γειτονιά του 'The Ilisian' που αξίζουν την προσοχή σου

Μία από τις πιο δραστήριες το τελευταίο διάστημα περιοχές της Αθήνας, παρουσιάζει και μερικές αξιόλογες μπάρες.

Στο Χονγκ Κονγκ για τα The World's 50 Best Bars: Τρία μπαρ της Αθήνας στα καλύτερα του κόσμου - Το Bar Leone στην κορυφή

Το 'α' βρίσκεται στην ασιατική μητρόπολη για τα Όσκαρ του ευ πίνειν σύμπαντος και μεταδίδει.