Μύκονος με άρωμα Μεξικού

Αρώματα αγαύης, μελιού και εσπεριδοειδών της super premium τεκίλας Don Julio 1942, ζευγαρώνουν με το γαλάζιο της Μυκόνου και κάνουν γευστικά ντουέτα…

Μύκονος με άρωμα Μεξικού

Η Don Julio 1942, έχει ανεβάσει τις επιδόσεις του μεξικάνικου spirit. Πρόκειται για μια «φευγάτη» εκδοχή, που δημιούργησε ο ίδιος ο Don Julio, χρησιμοποιώντας μπλε αγαύη από την προσωπική του συλλογή, για να γιορτάσει το έτος ίδρυσης του διάσημου αποστακτηρίου La Primavera, στα πεδία Los Altos.
Η μεγαλύτερη πρόκληση, ωστόσο, είναι η εξ ολοκλήρου χειροποίητη παραγωγή σε μικρές ποσότητες, που παραπέμπει σε απολαύσεις ειδικών περιστάσεων, όπως είναι οι καλοκαιρινές εξορμήσεις… στα Ματογιάννια. Με αυτή την προφανή σύνδεση, ο Maestro Tequilero της Don Julio, Enrique De Colsa επισκεύτηκε το "νησί των ανέμων" και μύησε τους λάτρεις της αγαύης στα μυστικά της τεκίλας.

Μύκονος με άρωμα Μεξικού - εικόνα 1

Το concept που κούμπωσε το Μεξικό με τη Μύκονο, ανήκει σε μια νέα δράση της οικογένειας Don Julio με τίτλο La Cantina Premavera, που σκοπός της είναι να βιώνουμε την γνήσια μεξικάνικη fiesta, με άρωμα τεκίλας, σε διαφορετικά κάθε φορά spot. Στην περίπτωση της Μυκόνου, το Jackie O Beach, στο Super Paradise, μεταμορφώθηκε σε μεξικάνικη hacienda, με ξεχωριστούς Latin ήχους, εκπληκτικά πιάτα εμπνευσμένα από τις γνήσιες μεξικάνικες γεύσεις και φυσικά αρκετές πολύτιμες δόσεις Don Julio 1942. Για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το Mexican mood, τέσσερις εικαστικοί, οι Βασίλης Τσοκόπουλος, Μπάμπης Κρέτσης, Αντώνης Σκαμπαβίριας και Μιχάλης Παλαπουήδης, δημιούργησαν σε πραγματικό χρόνο ένα έργο τέχνης εμπνευσμένο από τη μεξικάνικη κουλτούρα, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν το ίδιο βράδυ σε πάρτι που ακολούθησε στο MONI Club, παρέα με τα Latin tunes του Cayetano.

Μύκονος με άρωμα Μεξικού - εικόνα 2

Αν η εικόνα σας φαίνεται ιντριγκαδόρικη, μπορούμε να στήσουμε ένα αυτοσχέδιο ανάλογο Mexican σκηνικό εύκολα. Iδανικός συνδετικός κρίκος είναι η Don Julio 1942. Είναι εντυπωσιακό το εύρος αρωμάτων που συνδυάζει, από φρέσκα φρούτα, αχλάδι, μήλο, πορτοκάλι, μέχρι νότες καραμέλας και σοκολάτας, που εκτός από την summer διάθεση, εμπνέουν και για πολλούς tasty συνδυασμούς. Βάλτε δυνατά να παίζει το La comparsita και ξεκινήστε τους πειραματισμούς. Είναι εξίσου καλή σκέτη, με λίγο πάγο ή σε γρήγορους συνδυασμούς με φρέσκους χυμούς φρούτων. Συμβουλή: δοκιμάστε την πρώτα σκέτη, είναι τόσο βελούδινη, πληθωρική και ισορροπημένη, που δεν είναι τυχαίες οι βραβεύσεις που συγκεντρώνει.

Μύκονος με άρωμα Μεξικού - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.