Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα

2

Γουστόζικη ανήλικη διασκέδαση, βασισμένη σε ένα προσεκτικά συνταγογραφημένο στόρι και στη χημεία των δύο χαριτωμένων πρωταγωνιστικών χαρακτήρων.

Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα

Η τρίτη κινηματογραφική εμφάνιση της πεισματάρας μικρής μέλισσας αξιοποιεί όλα τα ατού που τη μετέτρεψαν σε τηλεοπτική σούπερ σταρ, βασισμένη σε ένα προσεκτικά συνταγογραφημένο στόρι και στην επιβεβαιωμένη χημεία της σχέσης των δύο χαριτωμένων πρωταγωνιστικών χαρακτήρων: ενάντια στους αυστηρούς νόμους της κυψέλης, η ξεροκέφαλη Μάγια και ο καλύτερός της φίλος Γουίλι, πάντα επιφυλακτικός και φοβιτσιάρης, μπλέκουν σε μια απίστευτη περιπέτεια, όταν αποφασίζουν να προστατέψουν μια νεογέννητη πριγκίπισσα των μυρμηγκιών από τον κακόβουλο βασιλιά των σκαθαριών.


Γουστόζικη ανήλικη διασκέδαση, η οποία εμπλουτίζει την αφέλεια της πλοκής με στοιχεία μοντέρνου παραμυθιού και τα πολιτικά ορθά μηνύματα υπέρ των θαρραλέων αποφάσεων, της συλλογικής δράσης, της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της υπεράσπισης της διαφορετικότητας.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Γερμανία, Αυστραλία. 2021. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα

Maya the Bee 3: The Golden Orb
2
  • Animation
  • 2021
  • Διάρκεια: 88 '
  • Νόελ Κλίρι

Ενάντια στους αυστηρούς νόμους της κυψέλης, η ξεροκέφαλη μέλισσα Μάγια και ο καλύτερός της φίλος Γουίλι μπλέκουν σε μια απίστευτη περιπέτεια όταν αποφασίζουν να προστατέψουν μια νεογέννητη πριγκίπισσα των μυρμηγκιών από τον κακόβουλο βασιλιά των σκαθαριών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".