Αγάπη, Ξανά

1

Η Σελίν Ντιόν ως καλή νεράιδα-προξενήτρα δεν αρκεί για να νοστιμίσει μια ξενέρωτη, αφόρητα κλισέ και αλλεργική σε οποιαδήποτε πρωτοτυπία ρομαντική κομεντί.

Agapi, xana

Στη μοναδική πριν το "Αγάπη, Ξανά" κινηματογραφική εμφάνισή της, η Σελίν Ντιόν υποδύθηκε τη νεραϊδονονά της Μις Πίγκι στο "Muppets Most Wanted", ρίχνοντας κι ένα τραγούδι. Στην ταινία του Τζιμ Στράους ("Όταν Έφυγε η Γκρέις") υποδύεται τον εαυτό της (λογικό, λοιπόν, να ρίχνει κι ένα τραγούδι), λειτουργεί όμως και πάλι ως η καλή νεράιδα του παραμυθιού, βοηθώντας ένα match made in heaven να γίνει επίγεια πραγματικότητα. Χρειάζεται, βέβαια, και λίγη τύχη: Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αρραβωνιαστικού της και η Μάιρα Ρέι συνεχίζει να του στέλνει τρυφερά μηνύματα στο κινητό του. Αυτά, όμως, καταλήγουν στον καινούργιο αριθμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος συγκινείται και αρχίζει να την αναζητά.

Η Καναδέζα ποπ σταρ κάνει τα προξενιά, δίνει σοφές συμβουλές και γράφει πέντε νέα τραγούδια ειδικά για την ταινία, αλλά όλα αυτά δεν αρκούν για να νοστιμίσουν μια ξενέρωτη, αφόρητα κλισέ και αλλεργική σε οποιαδήποτε πρωτοτυπία ρομαντική κομεντί βγαλμένη από τα ροζ χολιγουντιανά 80s.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 104΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Αγάπη, ξανά

Love Again
1
  • Ρομαντική κομεντί
  • 2023
  • Διάρκεια: 104 '
  • Τζιμ Στράους

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αρραβωνιαστικού της και η Μάιρα Ρέι συνεχίζει να του στέλνει τρυφερά μηνύματα στο κινητό του. Αυτά, όμως, καταλήγουν στον καινούργιο αριθμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος συγκινείται και αρχίζει να την αναζητά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.