Αγάπη, Ξανά

1

Η Σελίν Ντιόν ως καλή νεράιδα-προξενήτρα δεν αρκεί για να νοστιμίσει μια ξενέρωτη, αφόρητα κλισέ και αλλεργική σε οποιαδήποτε πρωτοτυπία ρομαντική κομεντί.

Agapi, xana

Στη μοναδική πριν το "Αγάπη, Ξανά" κινηματογραφική εμφάνισή της, η Σελίν Ντιόν υποδύθηκε τη νεραϊδονονά της Μις Πίγκι στο "Muppets Most Wanted", ρίχνοντας κι ένα τραγούδι. Στην ταινία του Τζιμ Στράους ("Όταν Έφυγε η Γκρέις") υποδύεται τον εαυτό της (λογικό, λοιπόν, να ρίχνει κι ένα τραγούδι), λειτουργεί όμως και πάλι ως η καλή νεράιδα του παραμυθιού, βοηθώντας ένα match made in heaven να γίνει επίγεια πραγματικότητα. Χρειάζεται, βέβαια, και λίγη τύχη: Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αρραβωνιαστικού της και η Μάιρα Ρέι συνεχίζει να του στέλνει τρυφερά μηνύματα στο κινητό του. Αυτά, όμως, καταλήγουν στον καινούργιο αριθμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος συγκινείται και αρχίζει να την αναζητά.

Η Καναδέζα ποπ σταρ κάνει τα προξενιά, δίνει σοφές συμβουλές και γράφει πέντε νέα τραγούδια ειδικά για την ταινία, αλλά όλα αυτά δεν αρκούν για να νοστιμίσουν μια ξενέρωτη, αφόρητα κλισέ και αλλεργική σε οποιαδήποτε πρωτοτυπία ρομαντική κομεντί βγαλμένη από τα ροζ χολιγουντιανά 80s.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 104΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Αγάπη, ξανά

Love Again
1
  • Ρομαντική κομεντί
  • 2023
  • Διάρκεια: 104 '
  • Τζιμ Στράους

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αρραβωνιαστικού της και η Μάιρα Ρέι συνεχίζει να του στέλνει τρυφερά μηνύματα στο κινητό του. Αυτά, όμως, καταλήγουν στον καινούργιο αριθμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος συγκινείται και αρχίζει να την αναζητά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Βραβείο Directors' Next Gen από το Cinobo και το Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ

Το κοινό αναδεικνύει την καλύτερη φοιτητική ταινία της χρονιάς. Δείτε τις 12 μικρού μήκους ταινίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/06/2023

Ο Γιώργος Αθανασίου γύρισε μία ταινία για "την ανάγκη μας να μην νιώθουμε μόνοι"

Μιλήσαμε με το σκηνοθέτη που συστήνεται στο κοινό με το ρομαντικό ασπρόμαυρο φιλμ "Τα Άνθη στα Άνθη".

Ο Φρανσουά Οζον "ομολογεί" το "Έγκλημά του"

Μιλήσαμε με τον κορυφαίο Γάλλο σκηνοθέτη για τη νέα ταινία του που δίνει αντισεξιστικό τουίστ σε μια γαλλική επιθεώρηση των 30s.

Η νέα ταινία του Pedro Pascal θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις τελευταία, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι από κάτω.

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Πρώτο μέρος ενός σίκουελ στο οποίο η σεναριακή και σκηνοθετική ευρηματικότητα του οσκαρικού πρώτου animation εμπλουτίζεται με σχεδιαστική φαντασία, αλλά ταυτόχρονα υπερφορτώνεται με έναν ανοικονόμητο αφηγηματικό παροξυσμό.

Αγάπη και Μίσος

Δυσκίνητο οικογενειακό (μελό)δραμα με προβλέψιμη εξέλιξη, παγιδευμένο σε μια στείρα και σοβαροφανή κινηματογραφική φλυαρία.

Ο Μεγαλόδοντας

Κακοφτιαγμένο και αταίριαστα σοβαροφανές b-movie, το οποίο χάνεται στο κενό μεταξύ "Sharknado" και "Σαγονιών του Καρχαρία".