Best Sellers

2,5

Δραμεντί καλογραμμένου σεναρίου, η οποία αξιοποιεί «λογοτεχνικά» τη χαριτωμένα περιπετειώδη συνύπαρξη δυο εντελώς αντίθετων χαρακτήρων.

Best Sellers

Ο Μάικλ Κέιν είναι ο Χάρις Σο. Ένας μισάνθρωπος, αλκοολικός και αποτραβηγμένος από τον δημόσιο βίο λογοτέχνης του ενός μυθιστορήματος κι αυτό πριν πενήντα χρόνια. Ένα εκκρεμές συμβόλαιό του, όμως, δίνει στη νεαρή κληρονόμο του εκδοτικού οίκου του τη δυνατότητα να τον αναγκάσει σε επαναδραστηριοποίηση. Έτσι, για την προώθηση του καινούργιου βιβλίου του, οι δυο τους ξεκινούν μια περιοδεία ανά την αμερικανική επαρχία, την οποία ο Σο κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει.

Η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια της ηθοποιού Λίνα Ρέσλερ («Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ») είναι μια δραμεντί καλογραμμένου σεναρίου, η οποία αξιοποιεί «λογοτεχνικά» τη χαριτωμένα περιπετειώδη συνύπαρξη δυο εντελώς αντίθετων χαρακτήρων. Πιστή στα κλισέ του buddy movie, τα προσαρμόζει αρκετά αποτελεσματικά, γλυκά και ανώδυνα, στην απόσταση των γενεών, τη θλίψη της απώλειας, την καλλιτεχνική ματαιοδοξία και την ανθρώπινη επικοινωνία. Βούτυρο στο ψωμί του 88χρονου Μάικλ Κέιν ο γερογκρινιάρικος ρόλος, ιδανική παρτενέρ του η ταλαντούχα Όμπρεϊ Πλάζα («Life After Beth», «Black Bear»).

ΗΠΑ, Καναδάς. 2021. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Best Sellers

2,5
  • Δραματική κομεντί
  • 2021
  • Διάρκεια: 100 '
  • Λίνα Ρέσλερ

Ο Χάρις Σο είναι ένας μισάνθρωπος, αλκοολικός και αποτραβηγμένος από τον δημόσιο βίο λογοτέχνης του ενός μυθιστορήματος. Ένα εκκρεμές συμβόλαιό του, όμως, δίνει στη νεαρή κληρονόμο του εκδοτικού οίκου του τη δυνατότητα να τον αναγκάσει σε επαναδραστηριοποίηση. Έτσι, ξεκινούν οι δυο τους μια περιοδεία ανά την αμερικανική επαρχία, την οποία ο Σο κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.