Κανένας

2

Ο ευρηματικός σεναριογράφος του «John Wick» παραλλάσσει τη συνταγή της χορογραφημένης περιπέτειας εκδίκησης, ξέχειλης από γραφική βία, μαύρο χιούμορ, κινηματογραφικό αμοραλισμό και πολιτικό κυνισμό. 

Κανένας

Χτυπώντας φλέβα σεναριακού χρυσού με τον «John Wick», τον άτρωτο εκδικητή που ήδη κινηματογραφεί το τέταρτο και προετοιμάζει το πέμπτο κεφάλαιο των αιματοβαμμένων περιπετειών του, ο Ντέρεκ Κόλσταντ θα ήταν ανόητος να αφήσει ανεκμετάλλευτη τη μαγική συνταγή του. Έτσι, αυτήν τη , ο μόνος εναντίον όλων βιτζιλάντε ονομάζεται Χατς Μάνσελ και είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ο οποίος δεν αντιδρά στην οικιακή εισβολή δύο ληστών, φοβούμενος την ανεξέλεγκτη βία.

Κανένας - εικόνα 1

Σύζυγος, γιος, συγγενείς. συνάδελφοι και γείτονές, όμως, τον αντιμετωπίζουν πλέον με περιφρόνηση, αναγκάζοντάς τον να αντιδράσει δυναμικά. Όταν στο δρόμο του βρεθεί ένας αδίστακτος Ρώσος μαφιόζος, τα πράγματα θα σοβαρέψουν, αν και τίποτα δεν μοιάζει σοβαρό σ’ αυτήν τη χορογραφημένη περιπέτεια εκδίκησης, ξέχειλη από γραφική βία, μαύρο χιούμορ και κινηματογραφικό αμοραλισμό.

Η (δίκαιη) εξέγερση του μέσου λευκού Αμερικανού ενάντια σ’ ένα περιβάλλον που τον απαξιώνει συστηματικά συνοδεύεται βέβαια κι από βαθύ πολιτικό κυνισμό, τον οποίο ευτυχώς κατά στιγμές απαλύνουν οι πονηριές της πλοκής κι ο αυτοπαρωδιακός σαρκασμός. ΗΠΑ. 2021. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: TULIP ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Κανένας

Nobody
2
  • Περιπέτεια
  • 2021
  • Διάρκεια: 92 '
  • Ίλια Ναϊσούλερ

Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ο οποίος δεν αντιδρά στη νυχτερινή εισβολή δυο ληστών στο σπίτι του, φοβούμενος την ανεξέλεγκτη βία. Η σύζυγός, ο γιος, συγγενείς. συνάδελφοι και γείτονές του τον αντιμετωπίζουν πλέον με περιφρόνηση, αναγκάζοντάς τον να αντιδράσει δυναμικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.