Ο Δρόμος της Επιστροφής

1,5

Αφόρητα προβλέψιμο δράμα εξιλέωσης (γ)ραμμένο και κομμένο πάνω στον φιλότιμο αλλά «λίγο» Μπεν Άφλεκ.

Ο Δρόμος της Επιστροφής

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να σκεφτεί κάποιος παραγωγός τον Μπεν Άφλεκ, σταρ με δηλωμένο πρόβλημα αλκοολισμού, για τον ρόλο του Τζακ, ενός πρώην κορυφαίου κολεγιακού μπασκετμπολίστα, ο οποίος δουλεύει τώρα οικοδομή, πνίγει τον καημό του στο ποτό και στον οποίο προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία. Να προπονήσει την πρώην ομάδα του, μία από τις τελευταίες του πρωταθλήματος. Προσπαθώντας να εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τους δικούς του δαίμονες.

Ούτε ένα χολιγουντιανό κλισέ δεν λείπει από αυτό το αφόρητα προβλέψιμο δράμα εξιλέωσης, (γ)ραμμένο και κομμένο πάνω στον φιλότιμο αλλά «λίγο» Άφλεκ. Ο πρώην Μπάτμαν το παλεύει ερμηνευτικά, αλλά δεν έχει πολλά να προσθέσει σε έναν διάφανο χαρακτήρα – δραματικό πυλώνα μιας μελοδραματικής ιστορίας στην οποία κάθε τίμιος αγώνας δικαιώνεται πανηγυρικά.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Δρόμος της Επιστροφής

The Way Back
1,5
  • Δραματική
  • 2020
  • Διάρκεια: 108 '
  • Γκάβιν Ο'Κόνορ

Πρώην κορυφαίος κολεγιακός μπασκετμπολίστας, ο Τζακ είναι τώρα ένας μοναχικός αλκοολικός στον οποίο προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία. Να προπονήσει την πρώην ομάδα του, μία από τις τελευταίες του πρωταθλήματος. Προσπαθώντας να εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τους δικούς του δαίμονες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Σινεμά από το πρωί και στο Studio της Πλατείας Αμερικής

Άλλη μια αίθουσα του κέντρου έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που σύντομα θα ξεκινούν το πρόγραμμα προβολών τους από νωρίς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/10/2025

"Καποδίστριας" εναντίον όλων: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Μια πρώτη γεύση από την πολυσυζητημένη παραγωγή που βασίζεται στη ζωή του σημαντικού Έλληνα πολιτικού.

Η μπίρα που φέρνει κοντά τους σινεφίλ στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η μπίρα που συνοδεύει κάθε κινηματογραφική στιγμή βρέθηκε και φέτος στο πλευρό των σινεφίλ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας", στηρίζοντας το Βραβείο Κοινού Fischer.

Το Cinéclub του Γαλλικού Ινστιτούτου δίνει 'Λευκή κάρτα' στον Γιώργο Ζώη

Μέσα από τη "Λευκή Κάρτα", ένας καταξιωμένος δημιουργός επιλέγει τρεις αγαπημένες του ταινίες, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει ή να ξαναδεί αριστουργήματα του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου.

"Γελοίοι Έρωτες": Ο Δημήτρης Κατσιμίρης επιστρέφει με μια σπονδυλωτή κωμικοτραγική ματιά στον έρωτα

Ο έρωτας συναντά το παράλογο στο νέο σπονδυλωτό έργο του Δημήτρη Κατσιμίρη, όπου το γέλιο και ο πόνος συνυπάρχουν σε έξι καθηλωτικές ιστορίες.

Ο Κιάνου Ριβς γίνεται άγγελος και έχει 'Τύχη Βουνό'

Μια πολλά υποσχόμενη κωμωδία με Keanu Reeves, Seth Rogen και Aziz Ansari έρχεται στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη.

Ελληνικό box office: Η Έμα πήρε τ' όπλο της

Το παγωμένο θρίλερ "Στα Βάθη του Χειμώνα" με την Έμα Τόμσον ξεκίνησε δυναμικά, αλλά ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το "Μια Μάχη Μετά την Άλλη" παρέμειναν άνετα στην κορυφή του top-10 για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.