"28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών": μία αποκλειστική ματιά στο τρομο-σίκουελ της χρονιάς

Ρέιφ Φάινς και Τζακ Ο' Κόνελ συναντιούνται για πρώτη φορά στον δυστοπικό κόσμο των Ντάνι Μπόιλ και Άλεξ Γκάρλαντ.

28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών trailer

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την πρεμιέρα του "28 Χρόνια Μετά", την τρίτη ταινία ζόμπι δια χειρός Ντάνι Μπόιλ. Η σκηνοθέτρια Νία ΝτεΚόστα παίρνει τη σκυτάλη για τη συνέχεια της ιστορίας, την οποία θα δούμε στο "28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών", που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους σήμερα, Πέμπτη 15/1, από την Feelgood.

Στην ταινία, ο νεαρός Σπάικ (Άλφι Γουίλιαμς) εντάσσεται στη συμμορία των ανήλικων δολοφόνων του Τζίμι Κρίσταλ (Ο' Κόνορ), οι οποίοι περιπλανιούνται στην ερημωμένη βρετανική ύπαιθρο αναζητώντας καινούργια θύματα, και ο δόκτωρ Ίαν Κέλσον (Φάινς) δημιουργεί μια απρόσμενη νέα σχέση με συνέπειες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο.

Το "α" εξασφάλισε πρώτη αποκλειστική προβολή μία σκηνή από την ταινία, στην οποία δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, από τη μία πλευρά, ο Τζίμι Κρίσταλ και. από την άλλη, ο δόκτωρ Ίαν Κέλσον, έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αποκλειστικό βίντεο από το "The Social Reckoning", λίγο πριν βγει στις αίθουσες

Το "α" εξασφάλισε μια αποκλειστική σκηνή από τη νέα ταινία του Άαρον Σόρκιν, για τα λεγόμενα "Facebook Files", μια σειρά άρθρων της Wall Street Journal, που ξεσκέπασε τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά του κοινωνικού δικτύου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/10/2026

Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός με το "The Social Reckoning"

Ποια είναι η αλήθεια για τα συμπληρωματικά γυρίσματα και γιατί ο Trump δεν κατονομάζεται στην ταινία.

Πέντε φορές που είδαμε τον Τομ Κρουζ να μεταμορφώνεται

Από το Born on the Fourth of July μέχρι το Rock of Ages, ο ασταμάτητος Τομ Κρουζ δεν φοβήθηκε ποτέ να τσαλακώσει την εικόνα του γοητευτικού και ακατανίκητου ήρωα. Όπως δηλαδή, κάνει και στο Digger.

Tο "Ντίγκερ" είναι λόγος για να πας σινεμά

Το "SOS Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα" εμπνέει μια μαύρη κωμωδία με πολλαπλούς σατιρικούς στόχους. Πικρότερος όλων, αυτός που αφορά την αυτοκαταστροφική τάση ενός ολόκληρου πολιτισμού να μετατρέπει τα πάντα σε γκροτέσκο θέαμα.

Τι νέο θα δούμε στα σινεμά από αυτή την Πέμπτη

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, το Facebook, ο Μπι Γκαν κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (8-14/10)

Πώς το "Dr. No" του 1962 γέννησε έναν μύθο

Η ταινία "Dr. No" του 1962 -που έκανε πρεμιέρα μια ημέρα σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1962- έθεσε τις βάσεις για το σύγχρονο σινεμά δράσης και σύστησε τον θρυλικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 08/10

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, το Facebook, ο Μπι Γκαν κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (8-14/10)