Flashback

1

Φτωχή ως παραγωγή και ναΐφ στις ιδέες της αστυνομική περιπέτεια, που φωνάζει σε κάθε πλάνο της «straight to home entertainment».

Flashback

Σκηνοθέτης διαφόρων περιπετειών της σειράς, με γνωστότερή τους το «Vice: Η Πόλη της Βίας» (2015), ο Μπράιαν Μίλερ βάζει τώρα μπρος ακόμη μία, από την οποία κάνει μια βόλτα και ο Σιλβέστερ Σταλόνε με το περουκίνι του για μια εύκολη αρπαχτή.

Βασικός πρωταγωνιστής ο επί χρόνια παραγκωνισμένος Μάθιου Μοντίν, ο οποίος υποδύεται το μέλος μιας συμμορίας που, αφού έχει κρύψει τη λεία του μισού εκατομμυρίου δολαρίων μιας ληστείας, πηγαίνει να συναντήσει και τους υπόλοιπους «συνεταίρους». Στο μεταξύ τους ξεκαθάρισμα τραυματίζεται βαριά και φυλακίζεται, αλλά έχοντας πάθει αμνησία δεν ξέρει πλέον πού βρίσκονται τα λεφτά. Κι ενώ εφτά χρόνια αργότερα δραπετεύει με τη βοήθεια μιας συμμορίας που έχει τρόπο να τον κάνει να θυμηθεί, ένας αστυνομικός κι ένας παλιός εχθρός του βρίσκονται στα ίχνη του.

Η ιστορία σέρνεται χωρίς καμιά ένταση και το μεγάλο σεναριακό μυστικό (ποιος είναι ο παλιός εχθρός;) αποδεικνύεται εντελώς τζούφιο σε μια φτωχή ως παραγωγή και ναΐφ στις ιδέες της τριτοκλασάτη αστυνομική περιπέτεια, που φωνάζει σε κάθε πλάνο της «straight to home entertainment».

ΗΠΑ, Καναδάς. 2018. Διάρκεια: 92'. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Flashback

Backtrace
1
  • Περιπέτεια
  • 2018
  • Διάρκεια: 92 '
  • Μπράιαν Μίλερ

Ο μοναδικός επιζών μιας ληστείας τραυματίζεται και φυλακίζεται, αλλά έχοντας πάθει αμνησία δεν ξέρει που έκρυψε μισό εκατομμύριο δολάρια. Κι ενώ εφτά χρόνια αργότερα δραπετεύει με τη βοήθεια μιας συμμορίας που έχει τρόπο να τον κάνει να θυμηθεί, ένας αστυνομικός κι ένας παλιός εχθρός του βρίσκονται στα ίχνη του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.