Οδηγός Cinema

Taxi 5

1

Σπιντάτη μπαλαφάρα που προσπαθεί να ανανεώσει ένα franchise στηρίζοντας όλα τα αστεία της στις απίστευτα βλακώδεις ενέργειες των εξοργιστικά γκροτέσκων χαρακτήρων της.

Taxi 5

Σπιντάτη μπαλαφάρα που προσπαθεί να ανανεώσει ένα franchise με την κωμική αντιγραφή της «The Fast and the Furious» συνταγής, στηρίζοντας όλα τα αστεία της, τα οποία δυστυχώς είναι πολλά, στις απίστευτα βλακώδεις ενέργειες των εξοργιστικά γκροτέσκων χαρακτήρων της.

Taxi 5 - εικόνα 1

Franchise με την υπογραφή του Λικ Μπεσόν (σεναριογράφος και παραγωγός), το γαλλικό «Taxi» επιχειρεί στην τέταρτη συνέχειά του ένα διακριτικό reboot. Εγκαταλείποντας τους Εμιλιέν και Ντανιέλ, παρακολουθεί την ιστορία του Σιλβέν, αστυνομικού και άσου του βολάν, ο οποίος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Εντί, άθλιο οδηγό αλλά κάτοχο του θρυλικού λευκού ταξί, για να εξαρθρώσουν την ασύλληπτη συμμορία των Ιταλών με τις Ferrari. Το «Fast, the Idiots and the Furious» θα ήταν τελικά ένας πιο ταιριαστός τίτλος γι’ αυτήν τη σπιντάτη μπαλαφάρα, μια κωμωδία δράσης που αντιγράφει τις καταδιώξεις της διά­σημης χολιγουντιανής καγκουρο-σειράς, στηρίζοντας όλα τα αστεία της, τα οποία δυστυχώς είναι πολλά, στις απίστευτα βλακώδεις ενέργειες του Εντί και των δημοτικών αστυνομικών της Μασσαλίας. Τριάμισι εκατομμύρια Γάλλοι θεατές όμως έχουν μάλλον διαφορετική γνώμη...

Γαλλία. 2018. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Taxi 5

1
  • Κωμωδία
  • 2018
  • Διάρκεια: 102 '
  • Φρανκ Γκασταμπίντ

Ένας Παριζιάνος αστυνομικός και άσος του βολάν μετατίθεται στη Μασσαλία, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Εντί, άθλιο οδηγό αλλά κάτοχο του θρυλικού λευκού ταξί, για να εξαρθρώσουν την ασύλληπτη συμμορία των Ιταλών με τις Ferrari.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Νίτραμ

Βραβείο αντρικής ερμηνείας στις Κάνες για ένα ψυχολογικό θρίλερ υπόγειας έντασης και καλοσχεδιασμένου σασπένς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
19/05/2022

Τα Κορδόνια

Ανατομία των περίπλοκων, αντιφατικών οικογενειακών δεσμών και συμβιβασμών, η οποία δεν μπορεί να συντάξει σωστά τις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και ιδέες της.

Το Κοστούμι

Δραματικό θρίλερ δωματίου και διαδοχικών ανατροπών από τον οσκαρικό σεναριογράφο του "Παιχνιδιού της Μίμησης".

Νύχτα της Φωτιάς

Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας για μια λυρική και ταυτόχρονα σκληρά ρεαλιστική ιστορία ενηλικίωσης, η οποία χειρίζεται με ευαίσθητη ειλικρίνεια τις ηρωίδες, τα συναισθήματα και τα κοινωνικοπολιτικά της σχόλια.

Άνοιξη σε Μια Μικρή Πόλη

Χαμένο για χρόνια κινέζικο δράμα ημιτονίων και καταπιεσμένων παθών, από τις σημαντικότερες στιγμές του μεταπολεμικού ασιατικού σινεμά.

Κώδικας: Εκδίκηση

Ένας έμπειρος σκηνοθέτης ταινιών δράσης ("Επιχείρηση Χρυσά Μάτια", "Casino Royale") κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει νεύρο σε μια άνιση περιπέτεια εκδίκησης, η οποία, όταν αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια της πλοκής, δεν έχει πια την παραμικρή πρωτότυπη ιδέα.

Έναρξη του φεστιβάλ Κανών με ζόμπι και Ζελένσκι

Μετά από μια πλήρη ακύρωση και μια χρονιά διστακτικής επανεκκίνησης, η μεγαλύτερη σινε-γιορτή σήκωσε αυλαία με ρεκόρ προσέλευσης, χαλαρή σινεφίλ διάθεση και έναν απρόσμενο καλεσμένο.