Συνωμοσία

1,5

Τυπικό κατασκοπικό θρίλερ που ξεκινάει δυναμικά, αλλά δεν αργεί να χάσει ενέργεια, φρεσκάδα και κάθε ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα.

Συνωμοσία

Τυπικό κατασκοπικό θρίλερ που ξεκινάει δυναμικά, αλλά δεν αργεί να χάσει ενέργεια, φρεσκάδα και κάθε ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα.

Συνωμοσία - εικόνα 1

Σενάριο του Πίτερ Ο’Μπράιαν γραμμένο το 2008, η «Συνωμοσία» είναι ένα τυπικό κατασκοπικό θρίλερ στο οποίο ο ανύποπτος ήρωας βρίσκεται άθελά του μπλεγμένος σε ένα θανάσιμο ιστό αόρατων συμφερόντων, σχεδίων και δολοπλοκιών, αγνοώντας ποιος είναι «μεταμφιεσμένος» εχθρός και ποιος έμπιστος φίλος. Ακριβώς σε αυτήν τη θέση, λοιπόν, θα βρεθεί και η πράκτορας της CIA Άλις, η οποία αναλαμβάνει να ανακρίνει τον ύποπτο για μια επερχόμενη τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο, όταν ανακαλύπτει πως κάποιοι την έχουν έντεχνα παγιδεύσει. Η δαιδαλώδης πορεία προς την αλήθεια και τη σωτηρία του δυτικού κόσμου ξεκινά δυναμικά και σκηνοθετείται αποτελεσματικά από τον στιβαρό βετεράνο Μάικλ Άπτεντ («Ο Κόσμος δεν Είναι Αρκετός», «Έγκλημα στο Γκόρκι Παρκ»), αλλά δεν αργεί να χάσει ενέργεια, φρεσκάδα και κάθε ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα.

ΗΠΑ, Τσεχία, Μ. Βρετανία. 2017. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Συνωμοσία

Unlocked
1,5
  • Κατασκοπική
  • 2018
  • Διάρκεια: 98 '
  • Μάικλ Άπτεντ

Μια πράκτορας της CIA αναλαμβάνει να ανακρίνει τον ύποπτο για μια επερχόμενη τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο, όταν ανακαλύπτει πως κάποιοι την έχουν έντεχνα και θανάσιμα παγιδεύσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.