Game Night

1,5

Αστεία αρχή, χαριτωμένοι πρωταγωνιστές κι ένας σεναριακός γρίφος που γρήγορα μπερδεύεται υπερβολικά, ξεφεύγει στην υπερβολή και καταλήγει στην αφόρητα τεμπέλικη ευκολία.

Game Night

Αστεία αρχή, χαριτωμένοι πρωταγωνιστές κι ένας σεναριακός γρίφος που γρήγορα μπερδεύεται υπερβολικά, ξεφεύγει στην υπερβολή και καταλήγει στην αφόρητα τεμπέλικη ευκολία.

Game Night - εικόνα 1

Σεναριογράφοι της κωμικής επιτυχίας «Αφεντικά για Σκότωμα», που πέρασαν πίσω από την κάμερα για το γραμμένο από τους ίδιους και παντελώς αποτυχημένο «Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά», οι Τζον Φράνσις­ Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν εστιάζουν τώρα μόνο στις σκηνοθετικές υποχρεώσεις τους για μια περιπετειώδη κωμωδία με σπιντάτο ξεκίνημα. Φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ο Μαξ και η Άνι ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια, όταν στην παρέα καταφθάνει ο χαρισματικός, πλούσιος και αστείος αδερφός του πρώτου, ο Μπρουκς. Υποσχόμενος μια αξέχαστη βραδιά, τους καλεί όλους την επόμενη εβδομάδα στο σπίτι του, όπου τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες.

Εκείνοι δέχονται και ύστερα από λίγο ένας άγνωστος χτυπάει την πόρτα. Μια αστεία αρχή, μερικοί χαριτωμένοι πρωταγωνιστές κι ένας σεναριακός γρίφος δίνουν ταχύτητα κι εύθυμο τόνο σε μια ιστορία διαδοχικών ανατροπών, η οποία γρήγορα μπερδεύεται υπερβολικά, ενώ επαναλαμβάνει τον εαυτό της και την ιδέα «τώρα αυτό είναι αληθινό ή μέρος του παιχνιδιού;». Μέχρι που το όλο κομφούζιο ξεφεύγει στην υπερβολή και καταλήγει στην αφόρητα τεμπέλικη ευκολία.

ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Game Night

1,5
  • Κωμωδία
  • 2018
  • Διάρκεια: 100 '
  • Τζόναθαν Γκόλντσταϊν

Φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ο Μαξ και η Άνι ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια και τον χαρισματικό και αστείο αδερφό του Μαξ, τον Μπρουκς. Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ο τελευταίος τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.

Florian Fernandez, ο νέος επικεφαλής του "Short Film Hub"

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να συνδέσει ταλαντούχους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς με την διεθνή και την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.