Underworld: Η Αιματοχυσία

1

Η Μπέκινσεϊλ ξαναβάζει τα μαύρα δερμάτινα κι επαναλαμβάνει τις ολόιδια χορογραφημένες μονομαχίες και σκηνές μάχης με τον πιο τεμπέλικο, βαρετό τρόπο.

Underworld: Η Αιματοχυσία

Παγιδευμένη στη συνωμοσία της φιλόδοξης Σεμίρα, η Σελίν θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση. Η Μπέκινσεϊλ ξαναβάζει τα μαύρα δερμάτινα κι επαναλαμβάνει τις ολόιδια χορογραφημένες μονομαχίες και σκηνές μάχης με τον πιο τεμπέλικο, βαρετό τρόπο.

Underworld: Η Αιματοχυσία - εικόνα 1

Από τις ελάχιστες διευθύντριες­ φωτογραφίας σε ταινίες δράσης («Λευκός Οίκος: Η Πτώση») και σκηνοθέτις με τηλεοπτική θητεία («Outlander», «Criminal minds»), η Άννα Φέρστερ είναι εκείνη που αναλαμβάνει τώρα να μας αφηγηθεί τις καινούργιες περιπέτειες της ανίκητης και σέξι βρικόλακα Σελίν. Καινούργιες που είναι ίδιες με τις παλιές­ δηλαδή, αφού το goth franchise που ξεκίνησαν οι Λεν Γουάιζμαν και Ντάνι ΜακΜπράιντ το 2003 αντιγράφει εδώ και καιρό τον εαυτό του –το τρίτο μέρος «Η Εξέγερση των Λύκων» προσπάθησε ως πρίκουελ να ανανεώσει το μύθο– με τον πιο κουραστικό και τεμπέλικο τρόπο.

Άντε πάλι εν μέσω διασταυρούμενων πυρών, λοιπόν, η Σελίν παγιδεύεται από τη ραδιούργα Σεμίρα, θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για την τελική τους επίθεση. Ενώ τα ψηφιακά εφέ και οι κόμικς αφέλειες δίνουν και παίρνουν, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ ξαναβάζει τα εφαρμοστά μαύρα δερμάτινα κι επαναλαμβάνει τις ολόιδια χορογραφημένες μονομαχίες και σκηνές μάχης. Δείχνει όμως να βαριέται περισσότερο από ποτέ, σε αντίθεση με τη Λάρα Πάλβερ (δείτε τη στο «Sherlock: A scandal in Belgravia»), η οποία καταδιασκεδάζει ως camp bitch Σεμίρα.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Underworld: Η Αιματοχυσία

Underworld: Blood Wars
1
  • Περιπέτεια
  • 2016
  • Διάρκεια: 91 '
  • Άνα Φέρστερ

Παγιδευμένη στη συνωμοσία της φιλόδοξης Σεμίρα, η Σελίν θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Φεστιβάλ Βενετίας 2026: Τα στιγμιότυπα της τρίτης μέρας

Το "α" και ο Χρήστος Μήτσης βρίσκονται στο 83ο Φεστιβάλ Βενετίας (2-12/9), στο οποίο η πολιτική και η ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα "Wild Horse Nine" μονοπωλούν δηλώσεις και συζητήσεις. Ακολουθούν τα πιο ενδιαφέροντα highlights της τρίτης μέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
05/09/2026

Ταινίες με μικρούς πρωταγωνιστές που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για όσες ταινίες με παιδιά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αξίζει να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Φεστιβάλ Βενετίας 2026: Τα στιγμιότυπα της δεύτερης μέρας

Το "α" και ο Χρήστος Μήτσης βρίσκονται στο 83ο Φεστιβάλ Βενετίας (2-12/9), το οποίο ξεκίνησε δυναμικά, βρίσκοντας ήδη το πρώτο του μεγάλο φαβορί. Ακολουθούν τα πιο ενδιαφέροντα highlights της δεύτερης μέρας.

"Κωδικός Τεχεράνη": Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει σε επικίνδυνες αποστολές

Ένα κατασκοπικό θρίλερ με φόντο το Ιράν, μυστικά εκατομμύρια και πρωταγωνιστές τους Λίαμ Νίσον και Ζάκαρι Λέβι έρχεται στις αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να πας σινεμά για την "Πατρίδα" του Πάβελ Παβλικόφσι;

Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες για ένα road movie που θυμίζει τις μπεργκμανικές "Άγριες Φράουλες".

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (03-09/09)

Όλες οι κορυφαίες επιλογές που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.