Κέντρο Ευφυΐας

1

Buddy movie αναίτιων κυνηγητών και προσχηματικών παρεξηγήσεων, το οποίο μάταια προσπαθεί να αντιγράψει τη συνταγή των «48 Ωρών» και του «Φονικού Όπλου».

Κέντρο Ευφυΐας

Buddy movie αναίτιων κυνηγητών και προσχηματικών παρεξηγήσεων, το οποίο μάταια προσπαθεί να αντιγράψει τη συνταγή των «48 Ωρών» και του «Φονικού Όπλου».

Κέντρο Ευφυΐας - εικόνα 1

Μετά την τεράστια επιτυχία της φαρσοκωμωδίας «Οικογένεια Μίλερ», ο Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ παραλλάσσει τη συνταγή της αναγκαστικής συνύπαρξης δύο (ή περισσοτέρων) αταίριαστων χαρακτήρων και, διατηρώντας πάντα το ίδιο χοντροκομμένο χιούμορ, τη συνδυάζει με τα κλισέ της κατασκοπικής περιπέτειας.

Σε μια τέτοια θα μπλέξει ο φιλήσυχος Κάλβιν, πρώην δημοφιλέστερος μαθητής του σχολείου που δουλεύει τώρα ως απλός λογιστής. Όταν συναντήσει ξανά τον παλιό συμμαθητή του Μπομπ, ο οποίος από φοβισμένος υπέρβαρος έχει μεταμορφωθεί σε έναν δυναμικό, μυώδη άντρα, θα βρεθεί στο μέσον μιας συνωμοσίας με κλεμμένα στρατιωτικά μυστικά, τη CIA και διεθνείς τρομοκράτες.

Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, τα καλά αστεία τα κυνηγάς όμως με το τουφέκι, σε ένα προσχηματικά στημένο buddy movie αναίτιων κυνηγητών και γελοίων παρεξηγήσεων, το οποίο μάταια προσπαθεί να αντιγράψει το ύφος των «48 Ωρών» και του «Φονικού Όπλου». Ακόμα και το εμπορικά καυτό στα αμερικανικά ταμεία πρωταγωνιστικό δίδυμο δυσκολεύεται να βρει το μεταξύ του σωστό κωμικό τάιμινγκ, επαναπαυόμενο στις μούτες και τις τσιρίδες του άνοστου Κέβιν Χαρτ.

Περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Ευφυΐας

Central Intelligence
1
  • Περιπέτεια
  • 2016
  • Διάρκεια: 114 '
  • Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ

Ο Κάλβιν, πρώην δημοφιλέστερος μαθητής του σχολείου, δουλεύει τώρα ως λογιστής. Συναντά τον παλιό συμμαθητή του Μπομπ, ο οποίος από φοβισμένος υπέρβαρος έχει μεταμορφωθεί σε ένα δυναμικό άντρα, έτοιμο να μπλέξει τον φιλήσυχο Κάλβιν στην περιπέτεια της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.