Θέλεις ή δεν Θέλεις;

1,5

Περιστασιακά αστεία και γαλλικά φλύαρη ρομαντική κομεντί συνταγής για τους φαν της χαριτωμένα σέξι Σοφί Μαρσό.

Θέλεις ή δεν Θέλεις;

Ο Λαμπέρ και η Ζουντίτ είναι εθισμένοι στο σεξ. Η μία νιώθει υπέροχα γι’ αυτό, ο άλλος όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει. Όταν, λοιπόν, γνωρίζονται και αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως σύμβουλοι γάμου, εκείνη κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι κι εκείνος αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις. Περιστασιακά αστεία και γαλλικά φλύαρη ρομαντική κομεντί συνταγής για τους φαν της χαριτωμένα σέξι Σοφί Μαρσό.

Θέλεις ή δεν Θέλεις; - εικόνα 1

Ρομαντική κωμωδία παλαιάς κοπής, με «πιπεράτο» θέμα και μοντέρνο περιτύλιγμα (μια σύγχρονη Αλίκη Βουγιουκλάκη θα το ’χε κάνει ριμέικ στο λεπτό), το «Θέλεις ή δεν Θέλεις;» προσπαθεί να βρει τη χιουμοριστική ισορροπία του σύγχρονου ζευγαριού ανάμεσα στη στερεά, ορθολογική σχέση και στο παθιασμένο σεξ. Η Τονί Μαρσάλ («Venus Beaute») προόριζε την ιδέα για τηλεοπτική σειρά, της προέκυψε όμως μια (ελάχιστα) κινηματογραφική κομεντί που βασίζεται στους δύο πρωταγωνιστές της και σε μια τραβηγμένη απ’ τα μαλλιά ιδέα: ο Λαμπέρ και η Ζουντίτ είναι εθισμένοι στο σεξ. Η μία νιώθει υπέροχα γι’ αυτό, ο άλλος όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει.
Όταν, λοιπόν, γνωρίζονται και αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως σύμβουλοι γάμου, εκείνη κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι κι εκείνος αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις. Η χαριτωμένα σέξι­ (και πέραν τούτου ουδέν) Σοφί­ Μαρσό είναι αυτή που οδηγεί τσαχπίνικα το ελάχιστα αστείο, συχνά κιτς (η σκηνή με τα ζώα-θαμώνες του μπαρ) και γαλλικά φλύαρο ερωτικό παιχνίδι στο απόλυτα προδιαγεγραμμένο τέλος, αναζητώντας θεατές με μεγάλη καλοκαιρινή σινε-διάθεση κι ελάχιστες σινεφίλ αντιστάσεις.

Γαλλία. 2014. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Θέλεις ή δεν Θέλεις;

Tu Veux ... ou tu Veux pas
1,5
  • Κομεντί
  • 2014
  • Διάρκεια: 88 '
  • Τονί Μαρσάλ

Ο Λαμπέρ και η Ζουντίτ είναι εθισμένοι στο σεξ. Η μία νιώθει υπέροχα γι’ αυτό, ο άλλος όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει. Όταν, λοιπόν, γνωρίζονται και αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως σύμβουλοι γάμου, εκείνη κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι κι εκείνος αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τα "Φτηνά Τσιγάρα"

"Έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου" σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.