"Ευχή": Ένα νοσταλγικό ταξίδι στον φανταστικό κόσμο της Disney

Το «α» βρέθηκε στην αβάν πρεμιέρ της νέας ταινίας του θρυλικού στούντιο, παρέα με τη Visa – σταθερό συνεργάτη της Disney και μεγάλο χορηγό του “Ευχή”.

Ευχή animation

H Disney συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα ιστορίας και με τη νεότερη κυκλοφορία του διδάσκει για ακόμη μια φορά σε μικρούς και μεγάλους σινεφίλ τη δύναμη που μπορεί να έχει μια "Ευχή" μας αλλά και ότι δεν πρέπει ποτέ να παραιτούμαστε από τα όνειρά μας. Το αθηνόραμα βρέθηκε στην αβάν πρεμιέρ της 62ης animated ταινίας του θρυλικού στούντιο, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens, παρέα με τη Visa – σταθερό συνεργάτη της Disney και μεγάλο χορηγό του "Ευχή”.

Disney
Εκατοντάδες αναμνηστικά της ταινίας μοιράστηκαν στην πολυαναμενόμενη προβολή της 62ης animated ταινίας του θρυλικού στούντιο.

Σε μια βραδιά γεμάτη δραστηριότητες και έντονα εορταστική ατμόσφαιρα, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες ξεκίνησαν να διασκεδάζουν από νωρίς με face painting, φωτογραφίσεις στο 360 video booth αλλά και με τα εκατοντάδες δωράκια που μοιράστηκαν στο κοινό. Λίγο αργότερα η αίθουσα γέμισε και όλοι πήραμε τις θέσεις μας με την ανυπομονησία για την πολυαναμενόμενη προβολή να κορυφώνεται. Το χειροποίητο animation με τα ονειρικά τραγούδια και τα αλληγορικά σεναριακά ευρήματα μάς χάρισε με ένα νοσταλγικό ταξίδι στον φανταστικό κόσμο της Disney, όπου όλα είναι δυνατά.

Disney
Η διασκέδαση στην επίσημη πρεμιέρα της "Ευχής" ξεκίνησε από νωρίς με face painting και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
VISA
Ένα δώρο - έκπληξη από τη Visa περίμενε τους μικρούς σινεφίλ που παρευρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση!

Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο του Ρόσας και την παρέα της Άσα που είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τους ανθρώπους της και αυτό που θεωρεί σωστό με τη βοήθεια ενός φίλου που έπεσε κυριολεκτικά στη Γη από τον ουρανό. Η νεαρή ηρωίδα και το πεφταστέρι της δεν θα διστάσουν να εναντιωθούν στο βασιλιά-μάγο του Ρόσας, Μαγκνίφικο, ο οποίος έχει φυλακίσει την πιο βαθιά ευχή κάθε υπηκόου του στο παλάτι του, με την υπόσχεση να τις πραγματοποιήσει κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωή του. Η Άσα όμως αναγνωρίζει ότι πίσω από τις καλές φαινομενικά προθέσεις του βασιλιά του Ρόσας κρύβεται κάτι πολύ σκοτεινό, ικανό να στερήσει από όλους την πεμπτουσία της ζωής τους: εκείνη τη μια "Ευχή", που θα τους δώσει την ώθηση να κυνηγήσουν τα όνειρα και τους πιο ψηλούς στόχους τους.

Το "Ευχή” θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, με μεγάλο χορηγό τη Visa.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.