Σκοτεινός Διάδρομος

1

Ανορθόγραφο θρίλερ το οποίο από τη μία προσπαθεί να αποφύγει τα φτηνά τρικ τρόμου και από την άλλη καταφεύγει σε όποιο χοντροκομμένο κλισέ μπορούν να πατήσουν μια αγωνιώδης πλοκή και ο χαρακτήρας μιας έφηβης επαναστάτριας χωρίς (ή μήπως με;) αιτία.

Σκοτεινός Διάδρομος

Ανορθόγραφο θρίλερ το οποίο από τη μία προσπαθεί να αποφύγει τα φτηνά τρικ τρόμου και από την άλλη καταφεύγει σε όποιο χοντροκομμένο κλισέ μπορούν να πατήσουν μια αγωνιώδης πλοκή και ο χαρακτήρας μιας έφηβης επαναστάτριας χωρίς (ή μήπως με;) αιτία.

Σκοτεινός Διάδρομος - εικόνα 1

Αν αγωνιάτε για το φετινό Χρυσό Βατόμουρο β΄ γυναικείου ρόλου, σας έχουμε από τώρα τη σίγουρη νικήτρια. Η Ούμα Θέρμαν «τα σπάει» ως η-πιο-προφανής-κακιά της χρονιάς, στον ρόλο της μαντάμ Ντιπρέ, της αυστηρής διευθύντριας με την έντονη γαλλική προφορά ενός μυστηριώδους, απομονωμένου οικοτροφείου θηλέων.

Στα όρια του αυτοπαρωδιακού cult, κερδίζει τις εντυπώσεις από ένα ανορθόγραφο θρίλερ του Ισπανού Ροντρίγκο Κορτές («Buried»), το οποίο από τη μία προσπαθεί να αποφύγει τα φτηνά τρικ τρόμου και από την άλλη καταφεύγει σε όποιο χοντροκομμένο κλισέ μπορούν να πατήσουν μια αγωνιώδης πλοκή και ο χαρακτήρας μιας έφηβης επαναστάτριας χωρίς (ή μήπως με;) αιτία. Αυτή είναι η ατίθαση Κιτ, η οποία εξαναγκάζεται να μπει εσώκλειστη στη σχολή της μαντάμ Ντιπρέ, όπου θα ανακαλύψει καλά κρυμμένα αλλά αδέξια κινηματογραφημένα μυστικά.

ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 96΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Σκοτεινός Διάδρομος

Down a Dark Hall
1
  • Τρόμου
  • 2018
  • Διάρκεια: 96 '
  • Ροντρίγκο Κορτές

Η ατίθαση Κιτ εξαναγκάζεται να μπει εσώκλειστη στο μυστηριώδες, απομονωμένο οικοτροφείο θηλέων της μαντάμ Ντιπρέ, όπου θα ανακαλύψει μια σειρά από επικίνδυνα μυστικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.