"Όλες οι Κυριακές": Η καλύτερη ισπανική ταινία της χρονιάς;

Μια τολμηρή, συγκινητική και “διαβολικά ευφυής” ιστορία για την πίστη, την οικογένεια και την κοινωνία. Έρχεται στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου από τη Weird Wave.

Όλες οι Κυριακές

Το "Όλες οι Κυριακές” ήδη κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, είναι το μεγάλο φαβορί για τα φετινά βραβεία Γκόγια με 13 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Ερμηνείας, ενώ πρωταγωνίστησε και στις ισπανικές αίθουσες με πάνω από 700.000 εισιτήρια μέχρι στιγμής.

Η 17χρονη Αϊνάρα βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή στη ζωή της: πρέπει να επιλέξει τι σπουδές θα ακολουθήσει. Όμως αισθάνεται ότι το μέλλον της μπορεί να βρίσκεται αλλού, κοντά στον Θεό. Όταν ανακοινώνει ότι θέλει να γίνει μοναχή, η οικογένειά της έρχεται αντιμέτωπη με μια βαθιά αναστάτωση. Και καθώς οι φίλοι της αρχίζουν να ανακαλύπτουν τις χαρές και τις αναταράξεις της εφηβείας, η Αϊνάρα νιώθει ολοένα και πιο διχασμένη ανάμεσα στο να ανοίξει τον δικό της δρόμο στον κόσμο ή να κλειστεί σε μοναστήρι.

Όλες οι Κυριακές

Το "διαβολικά ευφυές σενάριο” της Αλάουντα Ρουίθ ντε Αθούα χτυπάει ακριβώς εκεί που πονάει, δεν κρίνει, αλλά προκαλεί, θέτοντας ερωτήματα και δημιουργώντας πολλές αμφιβολίες στο μυαλό του θεατή. Αποδομεί τις συμβατικές οικογενειακές σχέσεις, χρησιμοποιώντας τες ως αντικατοπτρισμό της -όχι μόνο ισπανικής- κοινωνίας και της υποκρισίας της.

Όλες οι Κυριακές

To "Όλες οι Κυριακές” προκαλεί συζήτηση, με τους χαρακτήρες της ταινίας να κάνουν εσωτερική ανασκόπηση και να ωθούν και τον θεατή να κάνει το ίδιο.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 26 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Weird Wave.
Εσύ, τι θα κάνεις τις υπόλοιπες Κυριακές -και όχι μόνο- της ζωής σου;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη

Πάολο Σορεντίνο, Scream 7 κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (26/02 - 04/03)

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/02/2026

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Γοητεία, ένταση και ρόλοι στα άκρα

Με αφορμή τη νέα ταινία "Pillion" ας θυμηθούμε τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του Σουηδού ηθοποιού.

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 26/02

Πάολο Σορεντίνο, Scream 7 κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (26/02 - 04/03)

Φεστιβάλ Βερολίνου 2026: Η Χρυσή Άρκτος στα τουρκογερμανικά "Κίτρινα Γράμματα"

Παραμερίζοντας τα φαβορί και κάνοντας μια έμμεση πολιτική δήλωση, ο Βιμ Βέντερς επέλεξε ως καλύτερη ταινία της 76ης Μπερλινάλε μια τουρκογερμανική συμπαραγωγή πάνω στην ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση και το τίμημά της.

Περιπέτειες που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Αν έχετε όρεξη για μια καλή περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη, συγκεντρώσαμε όσες παίζονται αυτή την εβδομάδα.

Έσκασε το trailer του "Peaky Blinders: The Immortal Man"

Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τόμας Σέλμπι στην κινηματογραφική συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, που θα στριμάρει στο Netflix στις 20 Μαρτίου.

Punk Almodovar: 7 σπάνιες ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ έρχονται στο Cinobo

Διαβάστε αναλυτικά για την σπάνια συλλογή με 7 ταινίες από την αρχή της καριέρας του αγαπημένου Ισπανού σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ, που φιλοξενεί το Cinobo.