30 Οκτωβρίου μην κανονίσετε - έχει Γιορτή του Σινεμά με είσοδο 2€

Για μία μέρα και μόνο οι κινηματογράφοι έχουν κοινό ελάχιστο εισιτήριο στο πλαίσιο της εξαιρετικά επιτυχημένης δράσης που επιστρέφει.

Γιορτή του Σινεμά

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία της Γιορτής του Σινεμά επιστρέφει για τέταρτη φορά.

Για μία μέρα και μόνο, συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου, όλοι οι κινηματογράφοι πανελλαδικά έχουν είσοδο € 2 για όλες τις προβολές που έχουν προγραμματίσει τότε. Η εν λόγω δράση γνωρίζει τρομερή δημοφιλία από την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε, γεμίζοντας ασφυκτικά τις σκοτεινές αίθουσες παντού. Είναι ενδεικτικό πως μόνο το 2022 κόπηκαν περισσότερα από 110.000 εισιτήρια στο πλαίσιο της Γιορτής.

Μείνετε συντονισμένοι στη στήλη, διότι καθώς πλησιάζει η Γιορτή του Σινεμά θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες, αλλά και αναλυτικούς οδηγούς επιβίωσης για τη μέρα.

Γιορτή του Σινεμά 2025 αφίσα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το "Trainspotting" γιορτάζει τα 30 με προβολές σε 4Κ αποκατεστημένη κόπια

Το ορόσημο του βρετανικού σινεμά των 90s και της σύγχρονης ποπ κουλτούρας επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες γιορτάζοντας 30 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2026

10 ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ που δεν έχουν (σχεδόν) κανένα ψεγάδι

Ο "μετρ του σασπένς" γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 13 Αυγούστου 1899. Με αφορμή τη γενέθλια μέρα του, θυμόμαστε δέκα ταινίες που παίρνουν 5 αστεράκια και αποδεικνύουν γιατί ο Άλφρεντ Χίτσκοκ θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 13 Αυγούστου.

Οι Ψίθυροι

Τολμηρή για τα χολιγουντιανά δεδομένα της εποχής και υποψήφια για πέντε Όσκαρ διασκευή θεατρικού έργου της Λίλιαν Χέλμαν. Ένα σκηνοθετικό και δραματικό κομψοτέχνημα.

Zabriskie Point

Η παρεξηγημένη τότε, πρώτη ταινία του Μικελάντζελο Αντονιόνι σε αμερικανικό έδαφος, επιφυλάσσει εικαστική τόλμη κι ένα μοναδικό soundtrack από τους Pink Floyd.

Ο Θεός Ελέφαντας

Ένα βραδυφλεγές whodunit με εξαιρετική σκηνοθετική ματιά, χωρίς βιασύνες και σεναριακά πασαλείμματα.

Η Φήμη

Με μια ξεκάθαρη σκηνοθετική ματιά στη μόλις δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, ο Κεντ Τζόουνς καταφέρνει να αποτυπώσει την αίσθηση μιας εποχής που έχει φύγει ανεπιστρεπτί.