'Η Κατάρα του Σέλμπι Όουκς' είναι η επόμενη αξιοπρόσεκτη ταινία τρόμου που έρχεται στα σινεμά

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός καταξιωμένου κριτικού κινηματογράφου υπόσχεται να μας τρομάξει.

οακς

Σε μία χρονιά που οι ταινίες τρόμου φαίνεται να έχουν την τιμητική τους (θυμίζουμε τον χαμό του ‘Οι Αμαρτωλοί’ και του ‘Weapons’), μία ακόμα προσθήκη στον κόσμο του horror σινεμά υπόσχεται να μας ελκύσει το ενδιαφέρον.

Ο λόγος για το 'Η Κατάρα του Σέλμπι Όουκς', το σκηνοθετικό ντεμπούτο του καταξιωμένου κριτικού κινηματογράφου Κρις Στάκμαν – ένα μοντέρνο take στο genre που καταφθάνει στις αίθουσες τον επόμενο μήνα.

Να πέσει το τρέιλερ:

Η ταινία ακολουθεί τη Μία (Καμίλ Σάλιβαν), καθώς αναζητά απεγνωσμένα την αδελφή της, Ράιλι (Σάρα Ντερν), η οποία εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων της viral ερευνητικής σειράς της, "Paranormal Paranoids”. Όταν καταπιεσμένες αναμνήσεις αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια και τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παραίσθησης θολώνουν, η Μία αναγκάζεται να αντιμετωπίσει σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν της και τις τρομακτικές δυνάμεις που στοιχειώνουν το παρόν της.

Διαβάστε Επίσης

Πρωταγωνιστούν οι: Καμίλ Σάλιβαν (Hunter Hunter, The Disappearance), Σάρα Ντερν (Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες), Μπρένταν Σέξτον Γ' (Ballard, Poker Face), Μάικλ Μπιτς (Saw X, Tulsa King), Ρόμπιν Μπάρτλετ (The Fabelmans, Inside Llewyn Davis) και Κιθ Ντέιβιντ (The Princess and the Frog).  Μία παραγωγή του Μάικ Φλάναγκαν (Η Ζωή του Τσακ, Δόκτωρ Ύπνος, The Haunting of Hill House).

Θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου από την The  Film  Group. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Το "Κάλεσμα 4" σάρωσε τα ταμεία

Εκρηκτικό άνοιγμα 78.353 θεατών, το καλύτερο της χρονιάς, για το θρίλερ τρόμου "Το Κάλεσμα 4: Τελευταία Τελετουργία", την ώρα που το ανήλικο κοινό έκανε ουρά για την επιστροφή των "Κακών Παιδιών".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/09/2025

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από την Πέμπτη 11/09

Horror, arthouse δράματα και must επανεκδόσεις καταφθάνουν προσεχώς στις μαρκίζες των open air και μη κινηματογράφων.

Τα must blockbusters που κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο

Οι μεγάλοι εμπορικοί τίτλοι που πρόκειται να δούμε σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Είστε έτοιμοι για το Animasyros 2025;

Δείτε πώς το Φεστιβάλ θα σας ταξιδέψει σε ένα φανταστικό σύμπαν κινουμένων σχεδίων και πώς μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν στα εκπαιδευτικά του εργαστήρια στη Σύρο.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 11/9

Horror, arthouse δράματα και must επανεκδόσεις στο μενού των προσεχώς της επόμενης εβδομάδας.

Η γνώμη του "α" για την ταινία του Τζιμ Τζάρμους που κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι

Το "Father Mother Brother Sister" έφερε στον Αμερικανό σκηνοθέτη τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του.

"Ας περιμένουν οι γυναίκες" (και) με live μουσική απόψε στην Τεχνόπολη

Το καλτ φιλμ του Σταύρου Τσιώλη θα προβληθεί με όλα τα τραγούδια του ερμηνευμένα επί σκηνής από την Babis Batmanidis Co(m)pany.