Ο Τζουντ Λο κυνηγά ακροδεξιούς στο τρέιλερ του "Order"

Ο χολιγουντιανός σταρ πρωταγωνιστεί στην αστυνομική περιπέτεια του Τζάστιν Κερζέλ που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

The Order

Μία αστυνομική περιπέτεια που βασίζεται σε μια αγωνιώδη αληθινή ιστορία, το "Order", βρίσκει το δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Τζουντ Λο να κυνηγά ακροδεξιούς με την καραμπίνα του, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε.

Ο χολιγουντιανός σταρ ενσαρκώνει έναν πράκτορα του FBI για χάρη του σκηνοθέτη Τζάστιν Κερζέλ ("Macbeth", "Assassin's Creed", "Νίτραμ"), ο οποίος μας μεταφέρει στις ΗΠΑ της δεκαετίας του '80. Τότε, ο Μπομπ Μάθιους (Νίκολας Χουλτ) και η νεοναζιστική σέκτα του ενεπλάκησας σε μια σειρά ληστειών και φόνων στην βορειοδυτική Αμερική του 1983-84. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ Βενετίας όπου ο απεσταλμένος του "α" Χρήστος Μήτσης έγραψε σχετικά: "Στέρεη αφήγηση, διφορούμενοι χαρακτήρες και τα αγαπημένα τρικ του Αυστραλού σκηνοθέτη: βίαια ξεσπάσματα, ηθικά διλήμματα δυναμικών, macho χαρακτήρων και η πορεία πάνω στη θολή γραμμή που χωρίζει το δίκαιο από το άδικο, τον νόμο από την παρανομία και τις παραδοσιακές από τις προσωπικές αξίες".

Το "Order" έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στην Αμερική, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.

Δείτε το τρέιλερ του "Order":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Έσπασε το φράγμα των 700.000 εισιτηρίων ο "Καποδίστριας"

Για ακόμα μια εβδομάδα το βιογραφικό δράμα του Γιάννη Σμαραγδή παρέμεινε στην εισπρακτική κορυφή, υψηλότερα από το δυναμικό άνοιγμα του υποψήφιου για οκτώ Όσκαρ "Άμνετ".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
27/01/2026

Πώς θα σας φαινόταν ο Τζέικομπ Ελόρντι στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ;

Οι υποψήφιοι για τον ρόλο πολλοί, αφού μετά τον Κάλουμ Τέρνερ (και) ο Αυστραλός ηθοποιός ακούγεται ότι είναι ο εκλεκτός για τον ρόλο. Τελικά, ποιος θα είναι ο 007;

Τι νέο βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στα σινεμά

Ο Τζέισον Στέιθαμ, η υποψηφιότητας της Ισπανίας για τα Όσκαρ, ο Άγιος Παΐσιος κ.α.: Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη, 29/01, στις ελληνικές αίθουσες.

Ποιοι είναι οι "Αμαρτωλοί" που διεκδικούν τα περισσότερα Όσκαρ

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την ταινία που έσπασε τα ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ.

Ο He-Man γίνεται ξανά ταινία στο 'Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος'

Το πρώτο trailer της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του κλασικού ήρωα μόλις κυκλοφόρησε, με Τζάρεντ Λέτο, Ίντρις Έλμπα, έντονη δράση και ξεκάθαρη διάθεση να απευθυνθεί σε παλιούς και νέους θεατές.

Πολ Μεσκάλ, ποιος ήταν ο καλύτερος ρόλος σου μέχρι σήμερα;

Ένας Ιρλανδός χωρίς social media είναι το ανερχόμενο αστέρι της μεγάλης οθόνης. Ποιες ήταν όμως οι κινηματογραφικές στιγμές που τον ανέδειξαν;

Χρύσα Βατόμουρα 2026: Οι υποψηφιότητες για τις "καλύτερες" χειρότερες ταινίες της χρονιάς

Η "Χιονάτη" και το "War of the Worlds" ανταγωνίζονται για την πρωτιά στα αντι-Όσκαρ του Χόλιγουντ.