Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα "Anora" έχει τρέιλερ σε ρυθμούς Blondie

Μια πρώτη γεύση για την αναμενόμενη ταινία του Σον Μπέικερ που απέσπασε το κορυφαίο βραβείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

Anora «Anora»

Ο πλέον αναγνωρισμένος σκηνοθέτης του αμερικάνικου ανεξάρτητου σινεμά, ο Σον Μπέικερ, έγραψε ιστορία στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών αποσπώντας το Χρυσό Φοίνικα για το "Anora".

Όπως έγραφε την άνοιξη στην ανταπόκρισή του από την Κρουαζέτ, ο απεσταλμένος του "α" Χρήστος Μήτσης: "Η 'Anora' είναι μια πολύ πιο ταπεινή σεξεργάτρια και μια ξεκαρδιστικά γλυκόπικρη ιστορία μιας ανάλογης πορείας θηλυκής ενηλικίωσης. Γιατί ο Σον Μπέικερ ('The Florida Project') φέρνει σε πρώτο επίπεδο τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του, τα πάθη και τα λάθη τους, περιγράφοντας με κασαβετική ευθύτητα την ανισόρροπη σχέση του κοινωνικού περιθωρίου με το αμερικανικό όνειρο. Είναι σκληρός και ταυτόχρονα αστείος, τρυφερός και απρόβλεπτος, σε μια indie κωμωδία με Ρώσους ολιγάρχες, Νεοϋρκέζες στριπτιζούδες, ξέφρενες νύχτες στο Λας Βέγκας και μια καλά κρυμμένη μελαγχολία, η οποία πλημμύρισε χειροκροτήματα το Παλέ ντε Φεστιβάλ".

Το πρώτο τρέιλερ του "Anora", το οποίο κυκλοφόρησε σε αυστηρώς ακατάλληλη και κατάλληλη εκδοχή, μας βάζει αμέσως στο γλυκόπικρο κλίμα του έχοντας ως σάουντρακ το "Daydreaming" των Blondie, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα συναισθηματικά φορτισμένο κινηματογραφικό ταξίδι.

Το "Anora" κυκλοφορεί 24 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Anora":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο μυστηριώδης "Judex" ανοίγει το 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Μια μοναδική προβολή του εμβληματικού βωβού αριστουργήματος του Λουί Φεουιγιάν με ζωντανή μουσική συνοδεία.

'Deliver Me From Nowhere': O Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ 'βλέπει' Όσκαρ ως Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο δημοφιλής ηθοποιός φιλοδοξεί να συγκινήσει τα μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ενσαρκώνοντας τον σπουδαίο τραγουδοποιό.

Πλήθος σινεφίλ αφιερωμάτων στο 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Οι πρώτες ανακοινώσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνουν μια σειρά must προβολών.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 23 Οκτωβρίου.

Η επανέκδοση που κάνει πρεμιέρα στα σινεμά

Μια αριστοτεχνική μεταφορά ενός σπουδαίου βιβλίου επιστρέφει στις μαρκίζες.

Αχινός

Φρέσκια ματιά στη βρετανική παράδοση του κοινωνικού ρεαλισμού μέσα από ένα διαβρωτικό μείγμα τρυφερότητας και απόγνωσης, χιούμορ και βαθιάς θλίψης. Από τον πρωταγωνιστή του "Τριγώνου της Θλίψης" Χάρις Ντίκινσον. | Powered by Uber.