Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για το "Στα Μαχαίρια 3"

Το ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πρόκειται να επαναλάβει ο χολιγουντιανός σταρ στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον.

Glass Onion: Στα Μαχαίρια

Η μεγάλη εμπορική όσο και καλλιτεχνική επιτυχία του "Στα Μαχαίρια" (2019) και του γυρισμένου στις Σπέτσες "Glass Onion: Στα Μαχαίρια" (2022), τα οποία εμπνεύστηκε ο στιλίστας Ράιαν Τζόνσον ("Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi", "Looper", "Έγκλημα στο Κολέγιο"), ήταν αναπόφευκτο να οδηγήσει σε ένα ακόμα σίκουελ.

Έτσι λοιπόν, το 2025 μας περιμένει το παραγωγής Netflix "Knives Out: Wake Up Dead Man". Προς το παρόν, είναι ακόμα άγνωστο ποια ακριβώς είναι η πλοκή όπως και η ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στο ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ. Μάλιστα, με αφορμή την ανακοίνωση του σίκουελ ο Τζόνσον μοιράστηκε στο X ένα σύντομο teaser για να προετοιμάσει το έδαφος.

glass_onion_sta_machairia1

Θυμίζουμε πως η δημοφιλία του franchise "Στα Μαχαίρια" ευθύνεται σημαντικά στον τρόπο με τον οποίο ο Τζόνσον ανανέωσε τη συνταγή των αλά Αγκάθα Κρίστι whodunnit θρίλερς, συνδυάζοντας έξυπνα σενάρια με απρόβλεπτες ανατροπές και σαρδόνιο χιούμορ. Ένας ακόμα καθοριστικός παράγοντας, φυσικά, η απολαυστική ερμηνεία του Κρεγκ ο οποίος πια έχει ταυτιστεί με τον ευφυή ντετέκτιβ. Το άθροισμα όλων των παραπάνω μεταφράστηκε σε 312 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις για την πρώτη ταινία, η οποία γυρίστηκε με προϋπολογισμό 40 εκατ., την ώρα που το "Glass Onion" διανεμήθηκε μόλις για μία εβδομάδα στις αίθουσες προτού καταλήξει στην πλατφόρμα του Netflix. Ως είθισται το streamer δεν κοινοποιεί τις επιδόσεις των παραγωγών του, ωστόσο οι εκτιμήσεις λένε πως ξεπέρασε τις 200 εκατομμύρια ώρες θέασης στις δύο πρώτες εβδομάδες διαθεσιμότητάς του.

Υπομονή, λοιπόν, έως το 2025 για το "Knives Out: Wake Up Dead"...

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Όλες οι κωμωδίες που θα δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Σπαρταριστές ταινίες, μαύρο χιούμορ, κομεντί και κάθε feelgood τίτλος που βλέπουμε στα σινεμά με ένα UberTaxi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
05/05/2025

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 8/5

Ανακαλύψτε τις επτά πρεμιέρες που αναμένονται στις μαρκίζες την επόμενη εβδομάδα.

"Hackers": Επέτειος 30 χρόνων για την ταινία που δεν προέβλεψε το μέλλον

Η camp περιπέτεια με την Αντζελίνα Τζολί επένδυσε σε τεχνοφοβικά άγχη που δε γέρασαν καθόλου καλά.

Οι κωμωδίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Rom com, χιούμορ μαύρο ή πικρό και όλα τα feelgood φιλμ που βρίσκουμε στις μαρκίζες.

Θυμάστε τη φάση που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε ταινία;

Στα ‘00s μια κομεντί από την Αγγλία έσκισε ταμεία, καρδιές και… δίχτυα χρησιμοποιώντας το όνομα του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Ασιατικό horror, Κάρπεντερ και φρέσκο σινεμά τρόμου στο 10ο Horrorant

Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα του επετειακού φεστιβάλ που αποθεώνει το σινεμά είδους.

Μια ελληνική VR συμπαραγωγή διαγωνίζεται στις Κάννες

Η ταινία εικονικής πραγματικότητας "The Exploding Girl" συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα Immersive της Κρουαζέτ.