Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 15/2

Πολ Μεσκάλ, Χαμαγκούτσι, μια νέα υπερηρωίδα και ο... Μπομπ Μάρλεϊ, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

All Of Us Strangers «Άγνωστοι Μεταξύ Μας»

 Πολ Μεσκάλ, Χαμαγκούτσι, μια νέα υπερηρωίδα και ο... Μπομπ Μάρλεϊ, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Άγνωστοι Μεταξύ Μας

Πολ Μεσκάλ και Άντριου Σκοτ στην πιο συγκινητική ταινία της χρονιάς. Οι λόγοι; Αφενός, σκηνοθέτης είναι ο μαέστρος των σπαρακτικών δραμάτων Άντριου Χέιγκ ("45 Χρόνια", "Weekend"). Αφετέρου, πρωταγωνιστές είναι ο Πολ –"Aftersun"– Μεσκάλ και ο Άντριου –"Fleabag"– Σκοτ. Όσο για την πλοκή; Αυτή αφορά ένα σεναριογράφο, ο οποίος ανακαλύπτει πως οι νεκροί γονείς του τελικά ζουν, την ώρα που εκείνος ζει μια θυελλώδη σχέση με το γείτονά του. Brace yourselves…

Ο Διάβολος δεν Υπάρχει

Πέντε φορές βραβευμένο στη Βενετία δράμα. Μετά το μεγαλειώδες "Drive my Car", ο Ιάπωνας auteur Ριουσούκε Χαμαγκούτσι επιστρέφει με ένα δράμα που απέσπασε πέντε βραβεία στο φεστιβάλ Βενετίας. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από δύο γυναίκες, μιας μάνας και της κόρης της, οι οποίες καλούνται να εγκαταλείψουν τη ζωή τους στο χωριό και να μετακομίσουν σε ένα αστικό διαμέρισμα.

Madame Web

Η Ντακότα Τζόνσον είναι έτοιμη για το υπερηρωικό κοντινό της. Η Ντακότα Τζόνσον είναι έτοιμη για το υπερηρωικό κοντινό της, πρωταγωνιστώντας στη νέα περιπέτεια της Marvel όπου υποδύεται την Κασάντρα Γουέμπ. Μια διασώστρια η οποία διαθέτει μαντικές ικανότητες, τις οποίες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει στο έπακρο, όταν συναντά τρεις κοπέλες με τις οποίες πρόκειται να αντιμετωπίσει περιπέτειες που σχετίζονται με το αινιγματικό παρελθόν της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα η Σίντνι Σουίνι και η Έμα Ρόμπερτς.

Bob Marley: One Love

Ο θρύλος της ρέγκε μουσικής στη μεγάλη οθόνη. Ο σκηνοθέτης της οσκαρικής ταινίας "Η Μέθοδος των Γουίλιαμς", Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν, υπογράφει έναν ύμνο στη ζωή και τη μουσική ενός μύθου. Ο λόγος, σαφώς, για τον Μπομπ Μάρλεϊ, η βιογραφία του οποίου αναπαρίσταται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο, με τον ταλαντούχο ηθοποιό Κίνγκσλι Μπεν-Αντίρ να τον ενσαρκώνει.

Γαμήλια Καταστροφή

Συζυγικά ρομαντικά μπερδέματα. Τα ερωτικά μπερδέματα που ξεκίνησαν στην ταινία "Γλυκιά Καταστροφή" συνεχίζονται καταιγιστικά στο σίκουελ, όπου οι Άμπι και Τράβις ξυπνούν στο Λας Βέγκας με γερό χανγκόβερ έπειτα από μια νύχτα κραιπάλης, μονάχα για να ανακαλύψουν πως κατά τη διάρκεια της νύχτας... παντρεύτηκαν.

Νέα Ήπειρος

Δράμα του Παντελή Παγουλάτου με τον Χάρη Φραγκούλη. Ένα ζευγάρι που βιώνει τη σχέση του στα άκρα, προσπαθεί να επιζήσει σε μια αφιλόξενη Αθήνα κάνοντας ό,τι μπορεί για να βγάλει χρήματα, αγνοώντας ωστόσο πως ο απρόβλεπτος τρόπος ζωής τους κρύβει αναπάντεχες παγίδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
26/04/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.