Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία

Μια φιλόδοξη κινηματογραφική βιογραφία βρίσκεται στα σκαριά σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη («Ευτυχία», «Φόνισσα»).

Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1 (6/2), η σύζυγος του Στέλιου Καζαντίδη, Βάσω, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν να βρίσκεται στα σκαριά μια κινηματογραφική βιογραφία του λαϊκού τραγουδιστή.

Η είδηση έρχεται 23 χρόνια μετά το θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, με το σενάριο της ταινίας να έχει αναλάβει η Κατερίνα Μπέη η οποία στο παρελθόν έχει υπογράψει επίσης τα επιτυχημένα φιλμ "Ευτυχία" και "Φόνισσα", σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εκπομπής.

Η κ. Καζαντζίδη ανέφερε ακόμη πως αποτελούσε όνειρο του τραγουδιστή να γίνει μια ταινία για τη ζωή του και πως μέρος των γυρισμάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο. Σημειωτέον πως προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί η διανομή των ηθοποιών, παρά το γεγονός πως γνωστά ονόματα έχουν συνδεδεί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μελλοντικά και καθώς η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει επισήμως, αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Τα οσκαρικά κοστούμια του "Poor Things" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Χόλι Γουάντινγκτον έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.