Ο Δρόμος της Εξιλέωσης

1,5

Κοινότοπο περιπετειώδες θρίλερ, το οποίο από τους χαρακτήρες έως την πλοκή και το όλο σετάρισμά του δεν πρωτοτυπεί στο παραμικρό.

O dromos tis exileosis

Η δεύτερη ταινία, μετά το δραματικό "Continue" (2022) στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια, του (πρώην) μοντέλου, ηθοποιού και σκηνοθέτριας Ναντίν Κρόκερ είναι ένα κοινότοπο περιπετειώδες θρίλερ το οποίο από τους χαρακτήρες ως την πλοκή και το όλο σετάρισμά του δεν πρωτοτυπεί στο παραμικρό και λίγα χρόνια νωρίτερα θα είχε μια straight to video καριέρα. Με ξεθυμασμένο άρωμα b-movie, σήμερα μοιάζει να ξέφυγε από το πρόγραμμα μιας streaming πλατφόρμας και να κατέληξε στις κινηματογραφικές αίθουσες ίσως επειδή ανάμεσα στους δευτεραγωνιστές του βρίσκεται ο Μελ Γκίμπσον.


Ο 67χρονος Αυστραλός σταρ υποδύεται, κρατώντας στο ένα χέρι την Αγιά Γραφή και στο άλλο ένα δίκαννο, τον πατέρα ενός άρτι αποφυλακισμένου, ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρά του. Στην ίδια κωμόπολη του Μισισίπι θα καταλήξει και η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, η οποία έχει σκοτώσει εν αμύνει έναν διεφθαρμένο αστυνομικό, με το μυθιστόρημα του Μάικλ Φάρις Σμιθ, ο οποίος εκτελεί και χρέη σεναριογράφου, να τους βάζει να αγωνίζονται από κοινού για να αφήσουν πίσω το τραυματικό παρελθόν τους.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 112΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Δρόμος της Εξιλέωσης

Desperation Road
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 112 '
  • Ναντίν Κρόκερ

Η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού η οποία έχει σκοτώσει εν αμύνει έναν διεφθαρμένο αστυνομικό και ένας άρτι αποφυλακισθείς με ανοιχτά «χρέη» συναντιούνται σε μια κωμόπολη του Μισισίπι, προσπαθώντας από κοινού να αφήσουν πίσω το τραυματικό παρελθόν τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Piraeus Port Film Festival: Ο Πειραιάς γίνεται λιμάνι της 7ης Τέχνης

Κατά τη διάρκεια του PPFF, θα προβληθούν σημαντικές μεγάλου μήκους ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων δημιουργών, όλες με άξονα τη θεματική του φεστιβάλ "θάλασσα, ναυτικοί, λιμάνια".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 16/5

Διάσημα ονόματα του ελληνικού διεθνούς θεάματος προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Γιορτάστε τη Γιορτή της Μητέρας στο σινεμά

Διαλέξτε μία από τις προτάσεις μας, πάρτε τη μαμά σας και επισκεφτείτε τον κοντινότερο κινηματογράφο.

5 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Μια λίστα από φιλμ που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τη μαμά σας, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας (12/5).

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.