Μια Μητέρα Εκδικείται

1

Κοινότοπο στόρι, διάφανοι χαρακτήρες και μια νυσταγμένη σκηνοθεσία βυθίζουν στην πλήρη αδιαφορία ένα αναποφάσιστο στο ύφος του, αλλά και στις ιδέες του δραματικό θρίλερ.

Mia mitera ekdikitai

Η τρίτη ταινία του 31χρονου Μάιλς Τζόρις-Πέιραφιτ, μετά το βραβευμένο στο Σάντανς "As You Are" (2016) και την γκανγκστερική περιπέτεια εποχής "Dreamland" (2019) με τη Μάργκο Ρόμπι, φιλοδοξεί να είναι ένας ακόμα συνδυασμός δράματος χαρακτήρων και αγωνιώδους θρίλερ: Μετά το φόνο του αποξενωμένου γιου της, μια δημοσιογράφος στο Όλμπανι συνεργάζεται με την έγκυο κοπέλα του για να αποκαλύψουν το δολοφόνο του. Ερευνώντας, θα έρθουν αντιμέτωπες τόσο με ένα αδίστακτο κύκλωμα ναρκωτικών και διαφθοράς όσο και με επώδυνες προσωπικές εκπλήξεις.


Στο κέντρο του κάδρου στέκεται μια μητέρα γεμάτη ενοχές (μια Χίλαρι Σουόνκ χωρίς ερμηνευτική ενέργεια), η οποία παρασύρεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Αυτό τουλάχιστον θα ήθελε ο Τζόρις-Πέιραφιτ, αλλά το κοινότοπο στόρι, οι διάφανοι χαρακτήρες και μια νυσταγμένη σκηνοθεσία βυθίζουν στην πλήρη αδιαφορία το αμήχανο εγχείρημά του. Αμήχανο στο αφηγηματικό ύφος του, στη φτηνή σεναριακή ανατροπή του, αλλά και στις ίδιες τις ιδέες του, οι οποίες μένουν δυσερμήνευτα μετέωρες στο εγκληματικά ανοιχτό φινάλε.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Μια Μητέρα Εκδικείται

The Good Mother
1
  • Θρίλερ
  • 2023
  • Διάρκεια: 90 '
  • Μάιλς Τζόρις-Πιέραφιτ

Μετά το φόνο του αποξενωμένου γιου της, μια δημοσιογράφος συνεργάζεται με την έγκυο κοπέλα του για να αποκαλύψουν το δολοφόνο του, ερχόμενες αντιμέτωπες με ένα αδίστακτο κύκλωμα ναρκωτικών και διαφθοράς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Γκάρφιλντ, πίθηκοι και Γιουροβίζιον

Η Μαρίνα και το "Ζάρι" της κράτησαν τους ενήλικες στους καναπέδες τους, με την πιτσιρικαρία να επιλέγει "Γκάρφιλντ" και να τον ανεβάζει στην κορυφή του εβδομαδιαίου top-10.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
14/05/2024

Piraeus Port Film Festival: Ο Πειραιάς γίνεται λιμάνι της 7ης Τέχνης

Κατά τη διάρκεια του PPFF, θα προβληθούν σημαντικές μεγάλου μήκους ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων δημιουργών, όλες με άξονα τη θεματική του φεστιβάλ "θάλασσα, ναυτικοί, λιμάνια".

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 16/5

Διάσημα ονόματα του ελληνικού διεθνούς θεάματος προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Γιορτάστε τη Γιορτή της Μητέρας στο σινεμά

Διαλέξτε μία από τις προτάσεις μας, πάρτε τη μαμά σας και επισκεφτείτε τον κοντινότερο κινηματογράφο.

5 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Μια λίστα από φιλμ που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τη μαμά σας, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας (12/5).

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.