Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι

2

Ο σεναριογράφος της «Μαδαγασκάρης» αφηγείται ένα ακόμα περιπετειώδες ταξίδι μιας χαριτωμένης ζωο-οικογένειας, το οποίο κλείνει το μάτι στην… αμερικανική πολιτική σκηνή.

To megalo taxidi tou mikrou grizli

Αν και δεν το είδαμε ποτέ στις ελληνικές οθόνες, την πρώτη φορά που ο πελαργός-ταχυδρόμος παρέδωσε λάθος ένα μικρό πάντα όλα πήγαν τελικά κατ’ ευχήν ("The Big Trip"). Τώρα η ίδια σκηνοθετική ομάδα και ο Μπίλι Φρόλικ, ένας εκ των συνσεναριογράφων της "Μαδαγασκάρης", επαναλαμβάνουν την ιδέα τους με ένα νεογέννητο αρκουδάκι, το οποίο προορίζεται για τον υποψήφιο πρόεδρο των Ηνωμένων Δασών (που υποχρεούται να είναι πατέρας). Καταλήγει όμως στα χέρια του αρκούδου Μικ Μικ, ο οποίος μαζί με το λαγό Όσκαρ και την παρέα τους ξεκινούν ένα ταξίδι ενάντια στο χρόνο και τον ραδιούργο Γύπα, για να παραδώσουν εγκαίρως το μωρό.


Άλλο ένα περιπετειώδες και διασκεδαστικό ταξίδι μιας χαριτωμένης ζωο-οικογένειας ξεκινάει λοιπόν, κλείνοντας, ως ρωσική παραγωγή, το μάτι στην… αμερικανική πολιτική σκηνή, η οποία διχάζεται ανάμεσα σε έναν φιλειρηνικό, προστάτη των φτωχών αρκούδο και ένα αρπακτικό πτηνό με επιθετικά καπιταλιστικές διαθέσεις.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης τους ανακοινώνονται μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

Ρωσία, Ουγγαρία. 2023. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: ROSEBUD.21

Περισσότερες πληροφορίες

Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι

Bolshoye Puteshestviye. Spetsialnaya Dostavka / Big Trip2: Special Delivery
2
  • Animation
  • 2022
  • Διάρκεια: 90 '
  • Ναταλία Νίλοβα

Ένας πελαργός παραδίδει ένα νεογέννητο αρκουδάκι, το οποίο προορίζεται για τον υποψήφιο πρόεδρο των Ηνωμένων Δασών, σε λάθος διεύθυνση. Έτσι ο αρκούδος Μικ Μικ, ο λαγός Όσκαρ και η παρέα τους ξεκινούν ένα ταξίδι ενάντια στο χρόνο και τον ραδιούργο Γύπα, για να παραδώσουν εγκαίρως το μωρό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.