Το θερινό Cine Paris ανοίγει το Μάιο του 2024 σε διαχείριση του Cinobo

Η ταράτσα του ιστορικού κινηματογράφου πρόκειται σύντομα να υποδεχθεί ξανά τους πιστούς θεατές της.

Cine Paris

Αναμονή τέλος για την επαναλειτουργία του ιστορικού θερινού κινηματογράφου Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Η ταράτσα της οδού Κυδαθηναίων πρόκειται να υποδεχθεί ξανά το πιστό κοινό της το Μάιο του 2024, ύστερα από μια παρατεταμένη περίοδο που το σινεμά παρέμενε ανενεργό (2020-2023). Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως το Cine Paris άνηκε πλέον στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, το οποίο ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανακαίνισή του. Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι άνθρωποι του Ιδρύματος βρίσκονταν σε συζητήσεις με επιχειρηματίες του κινηματογραφικού χώρου που ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν τη μίσθωση και την επαναλειτουργία του θερινού, οι οποίοι εν τέλει βρέθηκαν.

Από την άνοιξη του 2024, λοιπόν, το πλήρως ανακαινισμένο Cine Paris θα τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και την επιμέλεια του Cinobo, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την απονομή των βραβείων "Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2023".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: "...στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στον Στέλιο Χατζηιωάννου (Stelios Philanthropic Foundation) και τη Δάφνη Μπεχτσή (Cinobo, CEO) ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος Cine Paris (www.cineparis.gr ) που βρίσκεται στην ταράτσα του Stelios Foundation Conference Hall, στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, θα επαναλειτουργήσει πλήρως ανακαινισμένος από τον Μάιο 2024, σε διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και υπό την επιμέλεια του Cinobo. Η οικογένεια Μπεχτσή δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο του κινηματογράφου και της κινηματογραφικής διανομής ταινιών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ζωή σε τρεις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αθήνα (τα θερινά Cine Αλεξάνδρα και Σινέ Φλερύ και το χειμερινό Αλεξάνδρα Europa Cinemas). To Cine Paris θα επαναλειτουργήσει σε καλά χέρια, και με την υποστήριξη και την επιμέλεια προγράμματος από την ομάδα του Cinobo, της πλατφόρμας που έκανε τον πλούτο του παγκόσμιου κινηματογράφου προσβάσιμο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται μία affiliate συνεργασία marketing μεταξύ του easyCinema.gr, part of the easy family of brands και του cinobo.com με σκοπό την περεταίρω ανάπτυξή τους σε Ελλάδα και Κύπρο με το easyCinema.com.cy" Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου εδώ.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή αρχή!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.