Το θερινό Cine Paris ανοίγει το Μάιο του 2024 σε διαχείριση του Cinobo

Η ταράτσα του ιστορικού κινηματογράφου πρόκειται σύντομα να υποδεχθεί ξανά τους πιστούς θεατές της.

Cine Paris

Αναμονή τέλος για την επαναλειτουργία του ιστορικού θερινού κινηματογράφου Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Η ταράτσα της οδού Κυδαθηναίων πρόκειται να υποδεχθεί ξανά το πιστό κοινό της το Μάιο του 2024, ύστερα από μια παρατεταμένη περίοδο που το σινεμά παρέμενε ανενεργό (2020-2023). Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως το Cine Paris άνηκε πλέον στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, το οποίο ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανακαίνισή του. Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι άνθρωποι του Ιδρύματος βρίσκονταν σε συζητήσεις με επιχειρηματίες του κινηματογραφικού χώρου που ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν τη μίσθωση και την επαναλειτουργία του θερινού, οι οποίοι εν τέλει βρέθηκαν.

Από την άνοιξη του 2024, λοιπόν, το πλήρως ανακαινισμένο Cine Paris θα τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και την επιμέλεια του Cinobo, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την απονομή των βραβείων "Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2023".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: "...στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στον Στέλιο Χατζηιωάννου (Stelios Philanthropic Foundation) και τη Δάφνη Μπεχτσή (Cinobo, CEO) ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος Cine Paris (www.cineparis.gr ) που βρίσκεται στην ταράτσα του Stelios Foundation Conference Hall, στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, θα επαναλειτουργήσει πλήρως ανακαινισμένος από τον Μάιο 2024, σε διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και υπό την επιμέλεια του Cinobo. Η οικογένεια Μπεχτσή δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο του κινηματογράφου και της κινηματογραφικής διανομής ταινιών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ζωή σε τρεις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αθήνα (τα θερινά Cine Αλεξάνδρα και Σινέ Φλερύ και το χειμερινό Αλεξάνδρα Europa Cinemas). To Cine Paris θα επαναλειτουργήσει σε καλά χέρια, και με την υποστήριξη και την επιμέλεια προγράμματος από την ομάδα του Cinobo, της πλατφόρμας που έκανε τον πλούτο του παγκόσμιου κινηματογράφου προσβάσιμο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται μία affiliate συνεργασία marketing μεταξύ του easyCinema.gr, part of the easy family of brands και του cinobo.com με σκοπό την περεταίρω ανάπτυξή τους σε Ελλάδα και Κύπρο με το easyCinema.com.cy" Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου εδώ.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή αρχή!

Περισσότερες πληροφορίες

Cine Paris

Κυδαθηναίων 22, Πλάκα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

5 ταινίες που έντυσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Ο Ιταλός σχεδιαστής δεν άφησε το στίγμα του μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/09/2025

Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς γυρίστηκε το χαοτικό "Megalopolis"

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις κατέγραψε τα παρασκήνια του περιβόητου magnum opus του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Οι επανεκδόσεις που κάνουν πρεμιέρα στα σινεμά

Όλες οι παλαιότερες ταινίες που επιστρέφουν στις μαρκίζες των κινηματογράφων από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η Ζωή του Τσακ

Πομπώδες υπαρξιακό δράμα, το οποίο ξοδεύει τα χαρίσματά του σε αφελή ουμανιστικά διδάγματα που θυμίζουν life coaching από τα social media. | Powered by Uber.

Τα Κακά Παιδιά 2

Πηγαία χαρισματικό και cool, αλλά και αναποφάσιστο ως προς την κατεύθυνση που θέλει να πάρει η παραφορτωμένη πλοκή του. | Powered by Uber.

Το Κάλεσμα 4: Τελευταία Τελετουργία

Περισσότερο κρυφτούλι σε escape room παρά πειστικό horror, ο αποχαιρετισμός στην οικογένεια Γουόρεν είναι κινηματογραφικά τετριμμένος εκτός από εξουθενωτικά φλύαρος. | Powered by Uber.