"Maestro": Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ

Η πλατφόρμα του Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ της δεύτερης σκηνοθετικής απόπειρας του Μπράντλεϊ Κούπερ που θα υποδυθεί παράλληλα τον συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Maestro ταινία

Ο Λέοναρντ Μπερνστάιν, ο συνθέτης και μαέστρος του δημοφιλούς μιούζικαλ "West Side Story", του "On the Waterfront" και της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου σκηνοθετικού εγχειρήματος του Μπράντλεϊ Κούπερ (το σκηνοθετικό του ντεμπούτο υπήρξε η ταινία "A Star Is Born" το 2018, με συμπρωταγωνίστριά του την Lady Gaga). H ταινία "Maestro" εξερευνά την ζωή του συνθέτη μέσα στα δημιουργικά μονοπάτια της μουσικής και επικεντρώνεται στον 25ετή γάμο του με τη σύζυγό του, Φελίσια Μοντεαλέγκρε

Maestro ταινία

Τον ρόλο της Φελίσια έχει αναλάβει η Κάρεϊ Μάλιγκαν ενώ η Μάγια Χοκ θα υποδυθεί την κόρη τους Τζέιμι και ο Σαμ Νίβολα τον γιο. Το καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ, Σάρα Σίλβερμαν, Γκίντεον Γκλικ, Γκέιμπ Φάσιο, Έρικ Πάρκινσον, Γουίλιαμ Χιλ, Νικ Μπλέμαϊρ, Όσκαρ Πάβλο, Τιμ Ρόγκαν και Μάλορι Πορτνόι. 

Το σενάριο υπογράφει ο Τζος Σίνγκερ του "Spotlight" ενώ την φωτογραφία επιμελείται ο συνεργάτης του Κούπερ από το "A Star Is Born", Μάθιου Λιμπατίκ

Όσα βλέπουμε στο τρέιλερ 

Το τρέιλερ ανοίγει με τους Μπερνστάιν (Μπράντλεϊ Κουπερ) και Μοντεαλέγκρε (Κάρεϊ Μάλιγκαν) να κάθονται πλάτη με πλάτη σε ένα πανέμορφο πάρκο, παίζοντας ένα τηλεπαθητικό ερωτικό παιχνίδι. Με διάφορες εναλλαγές από την ασπρόμαυρη στην έγχρωμη εικόνα, το τρέιλερ ακολουθεί τo αστραπιαio ειδύλλιο του Μπερνστάιν και της Μοντεαλέγκρε παράλληλα με ραγδαία άνοδο της καριέρας του. Η ταινία φαίνεται να παρουσιάζει μια ονειρική, σαρωτική ματιά στην ζωή του καλλιτέχνη εξερευνώντας επίσης την περίπλοκη συμβίωση με τη σύζυγό του. Η Μοντεαλέγκρε ήταν ηθοποιός και ακτιβίστρια και γνώρισε τον Μπερνστάιν το 1946. Παντρεύτηκαν το 1951 και έκαναν μαζί τρία παιδιά. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Μπερνστάιν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με άντρες αλλά επέστρεφε επανειλημμένα στην Μοντεαλέγκρε μέχρι και τον θάνατό της το 1978. Ο ίδιος πέθανε το 1990. 

To "Maestro" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβαλ Βενετίας τον Σεπτέμβριο και θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες τον Νοέμβριο. Θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. 

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".