Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης

1,5

Όσο το κουβάρι του μυστηρίου ξετυλίγεται, η αγωνιώδης ατμόσφαιρα παραμένει πειστική. Όταν όμως αρχίζει η δράση, το χαμηλότονο αυτό θρίλερ αυτοκαταστρέφεται, επιστρατεύοντας σταδιακά όλο και περισσότερες κοινοτοπίες.

Tmima apolesthenton

Πρώην βοηθός των Πέδρο Αλμοδόβαρ και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, ο σκηνοθέτης Χόρχε Δοράδο παίρνει στα χέρια του ένα σενάριο του τηλεοπτικού Νάτσο Λόπεζ και βάζει μπροστά στην κάμερά του τον Αλβάρο Μόρτε, τον "Καθηγητή" του "La casa de papel". Ο δημοφιλής ηθοποιός ερμηνεύει τον Μάριο, έναν μοναχικό αποθηκάριο στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης, ο οποίος παραλαμβάνει μια βαλίτσα που ανασύρθηκε από την κοίτη ενός ποταμού. Το μακάβριο περιεχόμενό της θα τον σοκάρει, παρασύροντάς τον στη διαλεύκανση μιας σκοτεινής υπόθεσης (στην οποία εμπλέκεται και ένα μωρό) που θα τον οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.


Όσο το κουβάρι του μυστηρίου ξετυλίγεται, η αγωνιώδης ατμόσφαιρα παραμένει πειστική. Όταν όμως αρχίζει η δράση, μαζί κι ένα κακογραμμένο love story, το χαμηλότονο αυτό θρίλερ αυτοκαταστρέφεται, επιστρατεύοντας σταδιακά όλο και περισσότερες κοινοτοπίες.

Ισπανία, Αργεντινή, Γερμανία. 2022. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: WEIRD WAVE

Περισσότερες πληροφορίες

Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης

Objetos / Lost & Found
1,5
  • Θρίλερ
  • 2022
  • Διάρκεια: 100 '
  • Χόρχε Δοράδο

Ο Μάριο είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στα χέρια του, η ζωή του θα αλλάξει δραματικά. Αναζητώντας την ταυτότητα ενός νεκρού βρέφους, θα παρασυρθεί σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.