Μπαμπάς να σου Πετύχει…

1,5

Ο διάσημος stand-up κωμικός Σεμπάστιαν Μανισκάλκο γράφει και πρωταγωνιστεί σε μια συρραφή από παλιομοδίτικες και χοντροκομμένες φάρσες που εξυμνούν αφελώς τις οικογενειακές αξίες.

Mpampas na sou petyxei

Διάσημος stand-up κωμικός με μικρούς κινηματογραφικούς ρόλους ("Το Πράσινο Βιβλίο", "Ο Ιρλανδός"), ο Σεμπάστιαν Μανισκάλκο αναζητά τη σινε-καταξίωσή του με μια αυτοβιογραφικών αναφορών κωμωδία, της οποίας υπογράφει και το σενάριο. Όλα εδώ γυρίζουν λοιπόν γύρω από την ιταλοαμερικανική καταγωγή του, ξεκινώντας από τον συμπρωταγωνιστή Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον ήρωα… Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, ο οποίος ανακοινώνει στον πατέρα του Σάλβο, παραδοσιακό Ιταλό μετανάστη, ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην πλούσια, αριστοκρατικής καταγωγής Αμερικάνα φίλη του. Εκείνος, όμως, επιμένει να γνωρίσει πρώτα τους δικούς της.

Ως stand-up κωμικός, ο Μανισκάλκο ξέρει να γράφει αστείες ατάκες. Πάλι καλά, μιας και κάποιες από τις οποίες νοστιμίζουν αραιά και που μια ανάλατη συρραφή από παλιομοδίτικες και χοντροκομμένες φάρσες οι οποίες εξυμνούν αφελώς τις πατροπαράδοτες οικογενειακές αξίες.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαμπάς να σου Πετύχει...

About My Father
1,5
  • Κωμωδία
  • 2023
  • Διάρκεια: 90 '
  • Λάουρα Τερούζο

Όταν ο Σεμπάστιαν ανακοινώνει στον πατέρα του Σάλβο, παραδοσιακό Ιταλό μετανάστη, ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην πλούσια Αμερικάνα φίλη του, εκείνος επιμένει να γνωρίσει πρώτα τους δικούς της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.