Νέο συναρπαστικό τρέιλερ για το "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου"

Οι καινούριες περιπέτειες του Ίντι υπόσχονται καταιγιστική, ξέφρενη δράση παρέα με τη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ και το Μαντς Μίκελσεν.

Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου2

Εν αναμονή της πρεμιέρας της ταινίας στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών, κυκλοφόρησε ένα νέο καταιγιστικής δράσης τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου".

Στο περιπετειώδες κλιπ δίνονται λίγα πιο κατατοπιστικά στοιχεία για την πλοκή, ενώ καθίσταται σαφές πως ο Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ) προετοιμάζει τη διάδοχό του στο πρόσωπο της πνευματικής κόρης του που υποδύεται η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ. Το μοχθηρό αντίπαλό τους στο σίκουελ ενσαρκώνει ο Μαντς Μίκελσεν. Θυμίζουμε πως η υπόθεση του νέου "Indiana Jones" τοποθετείται το 1969. Τότε, ο Ίντι δυσαρεστείται από την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να προσλάβει πρώην κρατικούς εχθρούς, έτσι ώστε να κατακτηθεί το διάστημα πριν από τους Σοβιετικούς. Ο αρχαιολόγος τότε, μαζί με τη βαφτισιμιά του αποφασίζουν να αναλάβουν δράση, αγνοώντας πως στο φόντο υπάρχει ένας πρώην ναζί νυν επιστήμονας ο οποίος έχει τα δικά του μοχθηρά σχέδια.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο έμπειρος Τζέιμς Μάνγκολντ ("Walk the Line", "Λόγκαν") ενώ το σάουντρακ υπογράφει ο εμβληματικός συνθέτης Τζον Γουίλιαμς.

Το "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου" κυκλοφορεί 29 Ιουνίου 2023 στους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ρόουζ Μπερν, Δήμος Αβδελιώδης, Κάρολος Ντίκενς και όλα όσα θα δούμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
08/12/2025

Athens Short Film Festival 2025: Τα highlights του φετινού προγράμματος

Οι προγραμματιστές του φεστιβάλ μικρού μήκους μοιράζονται με το "α" τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσουμε.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες των 83ων Χρυσών Σφαιρών

Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει τη "Μία Μάχη Μετά την Άλλη", καθώς η ταινία του συγκέντρωσε εννιά συνολικά υποψηφιότητες. Ακολουθούν "Συναισθηματική Αξία" και "Αμαρτωλοί", ενώ τρεις απέσπασε η λανθιμική "Βουγονία".

Οι προβολές του CineFIX επιστρέφουν στο ΕΜΣΤ

Βραβευμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και μία βραδιά με βουβό κινηματογράφο θα απολαύσουμε στο Μουσείο.

Ιάκωβε Σκενδερίδη, τι πρέπει να παρακολουθήσουμε στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου;

Ο Επικεφαλής Συντονισμού Προγράμματος, επιμελητής και προγραμματιστής του φεστιβάλ μας προτείνει τις δράσεις και προβολές που δεν πρέπει να χάσουμε για τις επόμενες πέντε μέρες του ΦΠΚΑ.

Τι σημαίνει για εμάς το μονοπώλιο του Netflix;

Η πρόταση αγοράς της Warner Bros. από τη streaming πλατφόρμα έχει αναστατώσει τον κινηματογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά, περισσότερο απ' όλους, θα επηρεάσει τους απλούς χρήστες.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 11/12

Αέρας Βερολίνου, ο νέος Όσγκουντ Πέρκινς και χριστουγεννιάτικες ιστορίες και όλα όσα έρχονται προσεχώς στις μαρκίζες.