Έρχεται το δεύτερο αινιγματικό Mystery Movie Night

Οι προβολές - έκπληξη της Feelgood Entertainment επιστρέφουν και αυτό είναι το πρώτο στοιχείο για να μαντέψετε ποια ταινία πρόκειται να παιχτεί στο event.

Mystery Movie Night2

Το νέο εγχείρημα της εταιρίας διανομής Feelgood Entertainment, δηλαδή οι τακτικές προβολές-έκπληξη "Mystery Movie Nights", επιστρέφουν τη Μεγάλη Τετάτη 12 Απριλίου στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Υπενθυμίζουμε πως στο πλαίσιο των "Mystery Movie Nights" οι θεατές έχουν την ευκαιρία να μαντεύουν ποια ταινία θα προβάλλεται κάθε φορά, μέσα από στοιχεία που θα δίνονται μέσω των social media. Πρόκειται για "ταινίες πρώτης προβολής, πρεμιέρες στουντιακών ταινιών, προβολές ταινιών που δεν βγήκαν ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και ταινιών που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναδούμε, συζητήσεις με ηθοποιούς και σκηνοθέτες και όχι μόνο. Όλοι οι θεατές θα φεύγουν με κάποιο μοναδικό αναμνηστικό, συλλεκτικό δωράκι το οποίο καλό είναι να κρατήσουν γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον για τους πιστούς θεατές των μυστικών κινηματογραφικών προβολών που στόχο έχουν να νιώσουμε όσο πιο feelgood μπορούμε".

Mystery Movie Nights Poster1

Στο πρώτο "Mystery Movie Night", η ταινία που προβλήθηκε ήταν η πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας "Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών". Τώρα τι θα παιχτεί άραγε; Ακολουθεί το πρώτο στοιχείο:

-Το genre της συγκεκριμένης ταινίας επέστρεψε στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου μετά από 20 χρόνια όπου και έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα της.

Για περισσότερα στοιχεία αλλά και το πώς να κλείσετε τα εισιτήριά σας, μείνετε συντονισμένοι στα social media της Feelgood (Facebook, Instagram) και του Αθήναιον.

Περισσότερες πληροφορίες

Αθήναιον

Λεωφ. Β. Σοφίας 124 (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.