Στο Τέλος Ξυρίζουν το Γαμπρό

Ο δημιουργός τού «I Love Karditsa» ξαναχτυπά με μια αφόρητα κακόγουστη και απίστευτα κακοφτιαγμένη «κωμωδία» παρεξηγήσεων μετά… φόνων (καλλιτεχνικών και μη).

Sto telos xirizoun to gampro1

Ακάθεκτος, ο Στράτος Μαρκίδης ξαναχτυπά ενάμιση χρόνο μετά το "Karditsa Forever" με μια αφόρητα κακόγουστη και απίστευτα κακοφτιαγμένη "κωμωδία" παρεξηγήσεων μετά… φόνων (καλλιτεχνικών και μη): τα Σούφρα της Κω έχουν αναστατωθεί γιατί η Πόπη, ιδιοκτήτρια μιας τοπικής καφετέριας, έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον υπάλληλό της Αρτέμη, ένα νεότερό της Γεωργιανό. Η αδερφή και τα παιδιά της, όμως, βάζουν σκοπό να αποτρέψουν με κάθε τρόπο αυτό το γάμο.

Ρεκόρ αποτυχημένων αστείων, το οποίο θα μείνει ακατάρριπτο για πολύ καιρό, μια εξωφρενικά αυθαίρετη πλοκή και χαρακτήρες βγαλμένοι από επιθεώρηση του Δελφιναρίου παρασύρουν ακόμα και μερικούς ταλαντούχους ηθοποιούς σε έναν κωμικό όλεθρο, γυρισμένο θαρρείς με κινητό τηλέφωνο. Κι όχι smartphone βέβαια, μιας και η ταινία δεν έχει να κάνει με ο,τιδήποτε smart. 

Ελλάδα. 2023. Διάρκεια: 96΄. Διανομή: THE FILM GROUP

Περισσότερες πληροφορίες

Στο Τέλος Ξυρίζουν το Γαμπρό

  • Κωμωδία
  • 2023
  • Διάρκεια: 96 '
  • Στράτος Μαρκίδης

Τα Σούφρα της Κω έχουν αναστατωθεί επειδή η Πόπη, ιδιοκτήτρια μιας τοπικής καφετέριας, έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον υπάλληλό της, έναν πολύ νεότερό της Γεωργιανό ονόματι Αρτέμη. Η αδερφή και τα παιδιά της, όμως, βάζουν σκοπό να αποτρέψουν με κάθε τρόπο αυτόν το γάμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.