Δείτε δωρεάν το punk ντοκιμαντέρ "Επιστροφή στην Κορυφή"

Ελεύθερα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το απολαυστικό ντοκιμαντέρ του Στρατή Χατζηελενούδα για τη θεαματικά ανάβαση ενός παραπληγικού πάνκη στην κορυφή του Ολύμπου.

Επιστροφή στην Κορυφή1

Πριν από πέντε χρόνια, κυκλοφορήσε ένα από τα πιο ξεχωριστά και ανθρώπινα ελληνικά ντοκιμαντέρ, το οποίο πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα στο YouTube.

Ο λόγος για το "Επιστροφή στην Κορυφή" του Στρατή Χατζηελενούδα, όπου χρονολογείται η θεαματική απόπειρα ενός 35χρονου παραπληγικού πανκ, ο οποίος αποφασίζει να αναρριχηθεί με αμαξίδιο στην κορυφή του Ολύμπου. Στην κριτική του "α", όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες η ταινία, γράφαμε σχετικά: "Αβίαστα συγκινητικό, με απρόσμενες χιουμοριστικές στιγμές χάρη στην αυθεντικότητα του πρωταγωνιστή του, το ντοκιμαντέρ αποθεώνει την προσωπική προσπάθεια αλλά και τη δύναμη της αλληλεγγύης για την επίτευξη ενός κοινού στόχου". Επιπλέον, το φιλμ επιφυλάσσει ένα μνημειώδες φινάλε...

Δείτε το "Επιστροφή στην Κορυφή" εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες

Επιστροφή στην Κορυφή

3
  • Ντοκιμαντέρ
  • 2018
  • Διάρκεια: 96 '
  • Στρατής Χατζηελενούδας

Η περίπτωση ενός 35χρονου παραπληγικού πανκ ο οποίος αποφασίζει να αναρριχηθεί με αμαξίδιο στην κορυφή του Ολύμπου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η νέα ταινία του Pedro Pascal θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις τελευταία, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι από κάτω.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/06/2023

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Πρώτο μέρος ενός σίκουελ στο οποίο η σεναριακή και σκηνοθετική ευρηματικότητα του οσκαρικού πρώτου animation εμπλουτίζεται με σχεδιαστική φαντασία, αλλά ταυτόχρονα υπερφορτώνεται με έναν ανοικονόμητο αφηγηματικό παροξυσμό.

Αγάπη και Μίσος

Δυσκίνητο οικογενειακό (μελό)δραμα με προβλέψιμη εξέλιξη, παγιδευμένο σε μια στείρα και σοβαροφανή κινηματογραφική φλυαρία.

Ο Μεγαλόδοντας

Κακοφτιαγμένο και αταίριαστα σοβαροφανές b-movie, το οποίο χάνεται στο κενό μεταξύ "Sharknado" και "Σαγονιών του Καρχαρία".

Πρόσκληση σε Φόνο

Μια ερασιτεχνικού επιπέδου κόπια του "Στα Μαχαίρια", τόσο κωμικοτραγικά προχειροφτιαγμένη που την ξεχνάς την ώρα που τη βλέπεις.

Ο Μπαμπούλας

Εφηβικό δράμα με horror περιτύλιγμα, αρκετά σκοτεινό για να ανατριχιάσει, αλλά όχι για να κρύψει τα δομικά ψεγάδια του.

Το Έγκλημά μου

Μυστήριο επιθεωρησιακού χαρακτήρα με επίκεντρο τη μάχη των φύλων που ωστόσο προφυλάσσεται από το ανάλαφρο και λαϊκής απεύθυνσης στιλιζάρισμά του.