Κέιτ Χάντσον- Μάθιου ΜακΚόναχι: Το reunion 20 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας "How to lose a guy in 10 days"

Millennials, μην κρύβεστε! Μπορείτε να συγκινηθείτε ελεύθερα.

How to loose a guy in 10 days Μάθιου ΜακΚόναχι Κέιτ Χάντσον.jpg © imbd

Η 7η Φεβουαρίου του 2003 ήταν η ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας "How to lose a guy in 10 days" που έμελλε να αλλάξει το τοπίο των ρομαντικών κομεντί και μέχρι σήμερα να θεωρείται iconic. Λίγοι millennials δεν θα την έχουν δει, με το TikTok να προσπαθεί να γνωρίσει στο νεότερο κοινό την ταινία που για πολλούς από εμάς βρίσκεται στη λίστα "Guilty Pleasures" για όταν θέλουμε να δούμε κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση. 20 χρόνια μετά, ο Μάθιου ΜακΚόναχι και η Κέιτ Χάντσον αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα reunion στο Instagram συζητώντας για τα γυρίσματα, πράγματα που δεν γνωρίζαμε αλλά και το πού φαντάζονται πως θα βρίσκονται σήμερα οι χαρακτήρες τους.

"Είναι τρελό", είπε η Χάντσον όταν ξεκίνησε το live, σαν να διάβασε τη σκέψη μας, αν αναλογιστούμε πως πέρασαν 20 χρόνια από την πρεμιέρα. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε η ταινία φαίνεται να έχει αποκτήσει νέους φαν χάρη στο TikTok. "Μπήκαν και αυτοί στο αστείο", δήλωσε ο ΜακΚόναχι χαρούμενος για τη

"συνάντηση". Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρωταγωνιστές απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις του κοινού, όπως για παράδειγμα το πώς είναι να γυρνάς μια σκηνή φιλιού. 

"Είναι επαγγελματικό. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι που προκαλεί κάτι με έναν τρόπο που ίσως δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όπως θα το έκανες στην πραγματική ζωή", εξήγησε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως πράγματι αντάλλασσαν ωραία φιλιά στην ταινία. "Θα συμφωνήσω με αυτό", είπε με χιούμορ ο ηθοποιός. Όσο για το υποκοριστικό Μπένι Μπου Μπου, που φώναζε ο χαρακτήρας της Hudson, τον χαρακτήρα του ΜακΚόναχι, η ηθοποιός δήλωσε πως μάλλον ήταν δικής της έμπνευσης, κάτι που έκανε τον συμπρωταγωνιστή της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να ξεσπάσει σε γέλια. 

Η Χάντσον από την άλλη, υπογράμμισε τη "δύναμη" και τη διαχρονικότητα του κίτρινου φορέματος που φορούσε σε μία σκηνή, το οποίο μοιάζει να επηρέασε τη μόδα στο σινεμά. "Το χρώμα, η απλότητά του [...] είναι τρελό ότι το κίτρινο φόρεμα ζει ακόμα", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως μία γυναίκα της είχε γράψει πως το είχε φορέσει ως νυφικό της την ημέρα του γάμου της. 

Όσο για τους χαρακτήρες τους, στο τι θα έκαναν σήμερα, η Hudson δήλωσε: "ελπίζω να είναι ακόμα χαρούμενοι και να τους αρέσουν οι περιπέτειες και να κάνουν ό,τι θέλουν και να έχουν παιδιά και να τα έχουν καταφέρει". Ωστόσο, η ίδια σημείωσε πως αν υπήρχε περίπτωση να ξαναγίνει ταινία με τους ίδιους χαρακτήρες, θα πρέπει να υπάρχει κάποια "διαμάχη" μεταξύ τους, ώστε να υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους. 

Για όποιον δεν θυμάται ή δεν έχει δει την ταινία, η υπόθεση βασίζεται στο βιβλίο των Μισέλ Αλεξάντερ και Τζίνι Λονγκ, που ακολουθεί την αρθρογράφο, Αντι Αντερσον, η οποία έχει αναλάβει να γράψει ένα άρθρο για το πώς να να κάνεις έναν άντρα να σε παρατήσει. Από την άλλη, υπάρχει ο χαρακτήρας του ΜακΚόναχι, ο Μπέντζαμιν Μπάρι, που είναι στέλεχος σε διαφημιστική, ο οποίος επίσης έχει βάλει στοίχημα να κερδίσει την καρδιά μιας γυναίκας, ώστε να αναλάβει μία καμπάνια. Όπως καταλαβαίνουμε, οι δυο τους συναντώνται και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Δες το reunion

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/04/2024

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στον κινηματογράφο Ίριδα

Οι σπουδαστικές ταινίες και ένα αφιέρωμα σε επιλεγμένες γερμανικές ταινίες μικρού μήκους από τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα, έχουν την τιμητική τους στον πιο νεανικό κινηματογράφο της Αθήνας.

Επίσημο πρόγραμμα Φεστιβάλ Καννών 2025: Ο Λάνθιμος και οι άλλοι

Οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Έλληνα σκηνοθέτη διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα μαζί με πολυαναμενόμενες ταινίες κορυφαίων δημιουργών όπως ο Φράνσις Κόπολα, ο Πάολο Σορεντίνο και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Το Athens Fashion Film Festival παρουσιάζει το πρώτο Masterclass για την δημιουργία ενός fashion film

Το Masterclass του AFFF με τον οπτικοακουστικό καλλιτέχνη Ραφαήλ Σαμαρά, παρουσιάζεται με αφορμή Fashion Panorama, the Italian New Wave, που διοργανώνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα.