H Ρούνι Μάρα θα ενσαρκώσει την θρυλική Όντρεϊ Χέπμπορν σε νέο biopic

Και η αλήθεια είναι πως της μοιάζει πολύ.

Όντρεϊ Χέπμπορν

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν διαρκώς τα biopics για αγαπημένους θρύλους του παλαιού Χόλιγουντ. Έτσι τώρα, ετοιμάζονται παραγωγές για την ζωή του Τζιν Κέλι και του Φρεντ Αστέρ ενώ μόλις αποκαλύφθηκε και η είδηση για πρότζεκτ που αφορά τη ζωή της αγαπημένης Όντρεϊ Χέπμπορν. Με πρωταγωνίστρια την Ρούνι Μάρα, ιδανική για να αποδώσει την κομψότητα και την προσωπικότητα της Χέπμπορν .

Σύμφωνα με το Deadline το πρότζεκτ, στο οποίο δεν έχει δοθεί ακόμη τίτλος, θα είναι παραγωγή της Apple και θα το σκηνοθετήσει ο Λούκα Γκουαντανίνο, που είχε κάνει ένα μικρό θαύμα με το Call Me By Your Name. Η Μάρα θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας.

Ακόμη δεν έχει γνωστή η υπόθεση αλλά φημολογείται πως η ταινία θα εστιάσει στο απόγειο της καριέρας της Χέπμπορν, την εποχή δηλαδή που γύριζε το Breakfast at Tiffany’s και το My Fair Lady. Παράλληλα, η ταινία θα αγγίξει και την προσωπική της ζωή, ιδίως τον γάμο της με τον ηθοποιό Μελ Φερέρ ο οποίος λέγεται πως ασκούσε ασφυκτικό έλεγχο στη ζωή της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μάρα της μοιάζει πολύ, χωρίς να χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια από το μακιγιάζ.  Τα σκούρα μαλλιά τους, τα εκφραστικά φρύδια και ο σωματότυπος τους μοιάζουν πολύ. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια επί της οθόνης.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.