Ανατριχιαστικό teaser για το νέο "Scream VI"

Ο Ghostface επιστρέφει και αυτήν τη φορά σπέρνει τον τρόμο στη Νέα Υόρκη.

scream6_trailer

Μπορεί να αποδείχθηκε άνισο στην πράξη, ωστόσο το πέμπτο κατά σειρά "Scream" (2022) κατάφερε να βρει ευρεία απήχηση και να επαναφέρει στην επικαιρότητα το horror franchise που σκαρφίστηκε ο αείμνηστος Γουές Κρέιβεν.

Έτσι ήταν θέμα χρόνου να δρομολογηθεί η συνέχειά του, ήτοι το "Scream VI" το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 9 Μαρτίου 2023 και απέκτησε το πρώτο teaser του. Σε αυτό βλέπουμε μερικούς από τους επιζώντες πρωταγωνιστές της τελευταίας ταινίας, μεταξύ των οποίων και η Τζένα Ορτέγκα που έκανε θραύση στην τηλεοπτική σειρά "Wednesday" (Netflix), να βρίσκονται στο μετρό της Νέας Υόρκης όπου μέσα από το μασκαρεμένο πλήθος εμφανίζεται ο Ghostface.

Διαβάστε Επίσης

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την πλοκή. Ωστόσο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ξανά το δίδυμο Ματ Μπετινέλι - Όλπιν & Τάιλερ Γκίλετ, ενώ μπροστά από την κάμερα βρίσκουμε ξανά την Κόρτνι Κοξ, με τη γνώριμη από το 4ο "Scream" Πατρίσια Πανετιέρ να επανέρχεται στο franchise.

Δείτε το teaser του "Scream VI":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".