Ο Αντόνιο Μπαντέρας θέλει τον Τομ Χόλαντ να ενσαρκώσει το Ζορό

Σε συνέντευξή του ο Ισπανός σταρ δήλωσε πως «βλέπει» το διάσημο νεαρό ηθοποιό σε πιθανό reboot του franchise που τον έκανε διεθνώς αναγνωρίσιμο.

the_mask_of_zorro_antonio_banderas

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας δε ξεχνά το παρελθόν του και έναν από τους ρόλους που εκτόξευσαν τη διεθνή δημοφιλία του. Πίσω στα '90s, έχοντας αφήσει πίσω το arthouse σινεμά του Πέδρο Αλμοδόβαρ που τον ανέδειξε, ο Μπαντέρας στράφηκε στο Χόλιγουντ φιλοδοξώντας να γίνει ένας παγκόσμιος σταρ. Μία από τις ταινίες που τον βοήθησαν να τα καταφέρει ήταν η "Μάσκα του Ζορό" (Μάρτιν Κάμπελ, 1998), ένα μεγάλο εμπορικό σουξέ, το οποίο μάλιστα έδωσε στον Μπαντέρας μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και την ευκαιρία να ενσαρκώσει ξανά το μασκοφόρο εκδικητή στο σίκουελ "Ο Θρύλος του Ζορό" (Μάρτιν Κάμπελ, 2005).

Τώρα, λίγο πριν κλείσουν τα 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, σε συνέντευξή του ο Μπαντέρας δήλωσε πως θα ήταν πρόθυμος να παίξει σε μια τρίτη προσθήκη στο franchise. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: "Εάν μου ζητούσαν να συμμετέχω, θα έκανα το ίδιο που έκανε ο χαρακτήρας του Άντονι Χόπκινς στην πρώτη ταινία, δηλαδή, να ορίσω το διάδοχό μου ως Ζορό".

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη προχώρησε στο να ονοματίσει ποιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος που θα φορέσει τη μαύρη μάσκα, επιλέγοντας τον Τομ Χόλαντ. "Κάναμε το 'Uncharted' μαζί οπότε είδα πως έχει πλάκα, ενώ επιπλέον διαθέτει ενεργητικότητα και σπιρτάδα.  Έτσι, γιατί όχι;". Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για ένα νέο σίκουελ του "Ζορό", ωστόσο, η σκέψη του Μπαντέρας να επιλέξει ένα νεαρό ηθοποιό ταυτισμένο με το υπερηρωικό σινεμά και συγκεκριμένα τον Spider-Man, έχει ενδιαφέρον...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ταινίες των 80s και 90s που βλέπουμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Λιντς, Γκλεν Κλόουζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και άλλοι stars σε επιλογές από τις αγαπημένες μας δεκαετίες βλέπουμε στους κινηματογράφους από 15-22/1.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
17/01/2026

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά το ΠΣΚ

Τζος Σάφντι, Ράντου Ζούντε και όλες οι καινούριες κυκλοφορίες που παίζουν στις αίθουσες από Πέμπτη 15/1.

Η "Uchronia" του Φιλ Ιερόπουλου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Berlinale

Πρόκειται για τη μόνη ελληνική ταινία που συμμετέχει φέτος στον θεσμό, ενώ αντλεί την έμπνευση από το βιβλίο του Αρθούρου Ρεμπώ "Μια εποχή στην κόλαση".

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-21/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Όλα όσα έγιναν στην VIP Avant Premiere του '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών'

Το Esquire Greece και η Feelgood Entertainment διοργάνωσαν την VIP Avant Premiere του '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών' στις πολυτελείς αίθουσες Velvet & Sunset lounge του Athinaion Experience.

"Marty Supreme": Τελικά, ποιος αδερφός Σάφντι είναι καλύτερος;

Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αθλητικής κωμωδίας, αναρωτιόμαστε για την επιλογή σόλο καριέρας του δημιουργού της Τζος Σάφντι, τη φιλόδοξη πορεία του πρωταγωνιστή Τιμοτέ Σαλαμέ και το αντισυμβατικό μάρκετινγκ της εταιρείας παραγωγής Α24.

Όλες οι φορές που είδαμε τον Αριστοτέλη Ωνάση στη μεγάλη οθόνη

Μια ζωή με πάθη, έρωτες, δόξα, αλλά και παρανομίες γεννήθηκε σαν σήμερα και ο κινηματογραφικός κόσμος έγραψε πολλές φορές γι' αυτήν τα σενάριά του.