Γίνετε μέλη της κριτικής επιτροπής του "α" στο 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Σας χρειαζόμαστε! Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μια θέση στην ομάδα που θα απονείμει το βραβείο κοινού στο μακροβιότερο κινηματογραφικό θεσμό της πόλης.

the_happiest_man_in_the_world «The Happiest Man in the World»

Ύστερα από δύο χρόνια ψηφιακών διοργανώσεων, ο μακροβιότερος κινηματογραφικός θεσμός της πόλης επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες. Το 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διεξάγεται από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους Έλλη και Ανδόρα, έχοντας στο πρόγραμμά του μερικές από τις καλύτερες νέες ταινίες της Γηραιάς Ηπείρου, μοναδικά αφιερώματα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, το "α" συμμετέχει στις δράσεις του Πανοράματος αναθέτοντας την ευθύνη απονομής του βραβείου κοινού σε μια πενταμελή επιτροπή που αποτελείται από τους σινεφίλ αναγνώστες του. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι διαθέσιμοι το διάστημα 24-30/11 που διαρκεί η διοργάνωση και να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. Οι προβολές γίνονται στον κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64, Πανεπιστήμιο).

"Skin Deep"

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση για μια θέση στην επιτροπή του "α", είναι αναγκαίος ο αριθμός κινητού τηλεφώνου σας, έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή σε περίπτωση που επιλεγείτε. Μπορείτε να τον προσθέσετε κατά την εγγραφή σας το MyAthinorama ή εάν έχετε ήδη λογαριασμό να τον συμπληρώσετε στη σελίδα χρήστη εδώ: https://members.athinorama.gr/. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο athinorama@athinorama.gr με τίτλο στο email "Για τον διαγωνισμό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου".

Δείτε όλες τις ταινίες που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα εδώ:
https://www.athinorama.gr/cinema/3010648/auto-einai-to-plousio-programma-tou-35ou-panoramatos-europaikou-kinimatografou/

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για την κριτική επιτροπή του "α" εδώ:
https://members.athinorama.gr/contests/kritikis_epitropi

Περισσότερες πληροφορίες

Έλλη

Ακαδημίας 64 (ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

To Free the kitsch Athens Film Fest είναι αφιερωμένο στις πρωτοποριακές κινηματογραφικές φωνές

Η τριήμερη γιορτή κινηματογράφου, τέχνης και βιώσιμης μόδας, μας περιμένει στο Communitism στο Μεταξουργείο.

25/11/2022

Μάθετε τα πάντα για την κριτική κινηματογράφου με τον Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο

Εμβαθύνετε στη γραφή γύρω από το σινεμά με τον κριτικό του "α" στο εργαστήριό του "Λέξεις από Σελιλόιντ" που φιλοξενείται στο Fårö.

"Κάποια Μίλησε": Η νέα ταινία με το ιστορικό ρεπορτάζ που ξεσκέπασε τον Γουάινστιν και γέννησε το #MeToo

Η νέα ταινία "She Said" προβάλλει το ερευνητικό έργο των δυο ρεπόρτερ Μέγκαν Τούι και Τζόντι Κάντορ οι οποίες και ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν.

To 13ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου δε θες να το χάσεις

Με μία σπουδαία καλεσμένη και ένα εκλεκτικό διεθνές πρόγραμμα το Ethnofest επιστρέφει δυναμικά.

Οι αλήθειες στο "Fabelmans" του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Η 34η ταινία του εμβληματικού σκηνοθέτη συστήνεται ως η πιο προσωπική και αυτοβιογραφική της πλούσιας καριέρας του. Ποια γεγονότα της ταινίας, όμως, είναι τα πραγματικά;

Οι ταινίες που δεν χάνονται στο 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Το μακροβιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα, ξεχωριστά σινεφίλ αφιερώματα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όλες οι ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ στη σωστή σειρά

Βάζουμε όλα τα φιλμ του τριπλά οσκαρικού Στίβεν Σπίλμπεργκ σε αξιολογική σειρά ξεκινώντας από το χειρότερο, περνώντας από το πρόσφατο "Fabelmans" και φτάνοντας στην κορυφή.