Δείτε δωρεάν το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ "Βυζιά"

Για ένα 24ωρο το Cinobo τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού προβάλλοντας δωρεάν την ταινία των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη.

vyzia_doc

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Cinobo προσφέρει δωρεάν στο κοινό για ένα 24ωρο το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ "Βυζιά" των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2017) και απέσπασε την ίδια χρονιά τιμητική διάκριση στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ στη Χαλκίδα, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να παροτρύνει γυναίκες και άντρες για τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης, εξ ου και έχει βραβευθεί επίσης από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη "υπάρχουν πολλές λέξεις οι οποίες περιγράφουν το μέρος του σώματος της γυναίκας που καθορίζει το φύλο της, τρέφει τα παιδιά της, εμπνέει τον έρωτα, που νοσεί… Ιστορίες γλυκές, ιστορίες πικρές. Με αρχή, χωρίς τέλος. Ιστορίες έρωτα, ιστορίες ζωής, παιδικές, παλιές. Τις ζούμε, τις σκεφτόμαστε, σπάνια όμως τις ακούμε. Στο ντοκιμαντέρ, γυναίκες και άντρες μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους ιστορίες, που αφορούν το στήθος".

Για να δει κάποιος δωρεάν το ντοκιμαντέρ "Βυζιά" την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, αρκεί οποιαδήποτε ώρα της συγκεκριμένης ημέρας να μπει στο cinobo.com, να δημιουργήσει λογαριασμό (χωρίς προσθήκη κάρτας) ή να συνδεθεί στον υπάρχοντα λογαριασμό του. Στο checkout πατά παράλειψη και πατώντας play παρακολουθεί την ταινία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.