Horror Things 2022: Το διαδραστικό φεστιβάλ τρόμου της Αθήνας επιστρέφει

Halloween χωρίς ταινίες τρόμου γίνεται; Δε γίνεται! Για αυτό σε περιμένουμε στο μοναδικό horror drive-in theme event. Θα αντέξεις;

Halloween.jpg

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας "Cinema Alive", μετά από δύο χρονιές και 4 sold out παραστάσεις, επιστρέφει για να μετατρέψει ξανά το Lunar Space σε ένα horror drive-in theme event με αφορμή το Halloween. Στο καθιερωμένο του ραντεβού, όπως κάθε Halloween, το Cinema Alive προσκαλεί όλους τους λάτρεις των ταινιών τρόμου (όσους αντέχουν) σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία drive-in Horror Theme Event. Με περισσότερους από 40 ηθοποιούς και ανιματέρ, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ που θα σας κρατήσει άγρυπνους για πολλές νύχτες, το Cinema Alive είναι εδώ για να ξυπνήσει όλους τους σκοτεινούς σου φόβους.

Αντέχεις να περάσεις μέσα από μια horror διαδρομή; Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις θεματικά κοκτέιλ και να δημιουργήσεις ένα πρωτότυπο thriller photobooth;  Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, 40 ηθοποιοί, jump scares, ειδικά εφέ, θεματικό μενού και spooktacular cocktails σε περιμένουν 28, 29 και 30 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο – Lunar Space Athens για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία τρόμου.

drive in.jpg

Έξι εμβληματικές ταινίες τρόμου που η κάθε μια άφησε την δική της κληρονομιά σε περιμένουν στη μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην Ελλάδα. Ο βασικός σκοπός του Cinema Alive είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα, στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

Info: Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ. | Εισιτήρια: Καθήμενοι: € 40-15 | Προπώληση μέρω Viva

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.