Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 16/6

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η οσκαρική Έμα Τόμπσον, ο Μπάζ Λάιτγιαρ και δύο επανεκδόσεις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

to_teleio_afediko_erxodai ©Reposado PC, The Mediapro Studio

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η οσκαρική Έμα Τόμπσον, ο Μπάζ Λάιτγιαρ και δύο επανεκδόσεις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Το Τέλειο Αφεντικό

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ ξανασυναντά το σκηνοθέτη του "Δευτέρες με Λιακάδα". Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης αποφασίζει να κερδίσει ένα διαγωνισμό "Επιχειρηματικής Αριστείας". Ωστόσο, η εικόνα της εταιρίας καταρρέει εξαιτίας διαδοχικών απροσδόκητων αναποδιών που ξεφεύγουν από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη, ο οποίος τώρα πρέπει να βρει έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο να επιβάλλει την τάξη και να κερδίσει.

Καλή Τύχη Λίο Γκράντε

Ρομαντική κομεντί με την Έμα Τόμπσον. Η Νάνσι Στόουκς είναι μία συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που λαχταρά λίγη δράση και σεξ. Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, ήταν ένας καλός σύντροφος, δεν ήταν ποτέ ένας καλός εραστής. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η Νάνσι αναζητά την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε, έναν σεξεργάτη. Ούτε που φανταζόταν πως θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν πέραν της συνεύρεσής τους, όμως η Νάνσι νομίζει ότι της αρέσει. Και ακριβώς το ίδιο αισθάνεται και αυτός για εκείνη. Μετά από κάθε ραντεβού τους, η δυναμική τους μεταβάλλεται και οι μάσκες πέφτουν.

Lightyear

Ο Μπαζ του "Toy Story" έχει επιτέλους τη δική του ταινία.  Το αστρικό ταξίδι του αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το διαστημόπλοιο και το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, ύστερα από δικό του σφάλμα, καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του.

Υψηλή Ραπτική

Σικάτη δραμεντί με τη Ναταλί Μπάιγ. Μια σχεδιάστρια μόδας ενός οίκου υψηλής ραπτικής βρίσκεται στο τέλος της καριέρας της, όταν ένα νεαρό κορίτσι της ληστεύει την τσάντα στο μετρό. Η γυναίκα, όμως, αποφασίζει να μην την καταγγείλει, αλλά αντιθέτως να την εκπαιδεύσει στην τέχνη του σχεδίου μόδας ώστε να την αντικαταστήσεις. Τα σκηνικά και τα κουστούμια της ταινίας έχει επιμεληθεί ο οίκος Dior.

Επιστροφή στην Κανονικότητα

Δράμα γύρω από την πανδημία του Κώστα Κολημένου. Η ιστορία μιας νεαρής Ελληνίδας η οποία φεύγει από το Λονδίνο για να περάσει τις εβδομάδες του εγκλεισμού στο χωριό. Ο τρόπος ζωής της αλλάζει βίαια και οι άνθρωποι που συναντά θα τη φέρουν αντιμέτωπη με την πρωτόγονη φύση της - πρωτόγονη ως δημιουργία, ως τρόπο ζωής, ως ερωτική ύπαρξη.

Μερικοί το Προτιμούν Καυτό

Η απολαυστικότερη κωμωδία του ασπρόμαυρου Χόλιγουντ. Στο Σικάγο της ποτο-απαγόρευσης δυο απένταροι μουσικοί γίνονται χωρίς να το θέλουν μάρτυρες μιας γκαγκστερικής σφαγής κι αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες, για να φύγουν για το Μαιάμι μαζί με ένα συγκρότημα γυναικών μουσικών για να γλιτώσουν τη ζωή τους...

Ο Άγνωστος του Εξπρές

Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ συνταξιδεύει με τους Ρέιμοντ Τσάντλερ και Πατρίσια Χάισμιθ. Ο Γκάι, ένας διάσημος τενίστας με προβλήματα διαζυγίου, συναντά έναν άγνωστο στο τρένο ο οποίος του προτείνει να "ανταλλάξουν" μεταξύ τους φόνους για να έχουν το τέλειο άλλοθι. Παρά την άρνηση του Γκάι, ο άλλος προχωρά στην εκτέλεση του σχεδίου.

Η Κοιλάδα των Μελισσών

Τσεχοσλοβάκικο ιστορικό δράμα του 1968. Ο νεαρός Οντρέι ενηλικιώνεται μέσα σε ένα αυστηρό θρησκευτικό τάγμα, όπου ένας βετεράνος Σταυροφόρος Τεύτονας Ιππότης γίνεται μέντοράς του. Ο Οντρέι εγκαταλείπει αυτή τη ζωή, επιστρέφει στο πατρικό του κάστρο και παντρεύεται τη νεαρή χήρα του πατέρα του. Μα ο ανελέητος μέντοράς του είναι έτοιμος να τον καταδιώξει μέχρι την άκρη του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.