Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ για το "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση - Μέρος Πρώτο"

Ο Τομ Κρουζ δίνει τον τόνο σε μία ακόμα καταιγιστική περιπέτεια του πράκτορα Ίθαν Χαντ.

mission_impossible_dead_reconing_partone_trailer

Σε μια περίοδο που η δημοφιλία του Τομ Κρουζ αναμένεται να φτάσει σε νέα ύψη λόγω του σίκουελ "Top Gun: Maverick", κυκλοφορεί το τρέιλερ της αρχής του τέλους του πράκτορα Ίθαν Χαντ.

Ο λόγος για τη "Θανάσιμη Εκδίκηση - Μέρος Πρώτο", το έβδομο κεφάλαιο στη σειρά των κατασκοπικών περιπετειών "Επικίνδυνη Αποστολή", που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023. Ο Κρουζ φυσικά επιστρέφει στο ρόλο του Χαντ, όπως αντίστοιχα οι Βινγκ Ρέιμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσουν και Σάιμον Πεγκ, ενώ πίσω από την κάμερα βρίσκεται για τρίτη διαδοχική φορά ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι των ιδιαίτερα επιτυχημένων "Μυστικό Έθνος" (2015) και "Η Πτώση" (2018).

Τίποτα συγκεκριμένο σχετικά με την πλοκή της ταινίας δεν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ, ωστόσο, είναι σαφές πως μετά από τις δύο επόμενες "Επικίνδυνες Αποστολές" ο χαρακτήρας του Χαντ προκειται να αποσυρθεί. Τι θα του κοστίσει, βέβαια, αυτό, μένει να φανεί...

Δείτε το τρέιλερ του "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση - Μέρος Πρώτο":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.