Όλα τα θερινά σινεμά που ανοίγουν σήμερα 5 Μαΐου

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα όλων των open air κινηματογράφων που καλωσορίζουν την καλοκαιρινή σεζόν.

Sold outs υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα στην επιστροφή των θερινών σινεμά

Μερικοί τολμηροί αιθουσάρχες είχαν ήδη ανοίξει από το δεκαπενθήμερο του Πάσχα, από σήμερα ωστόσο μπορεί να κηρυχθεί άτυπα η έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στους κινηματογράφους.

Περισσότερα από 20 θερινά σινεμά της Αθήνας λειτουργούν πλέον κανονικά, με πολλά περισσότερα να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Από τη Σαρωνίδα μέχρι το Μαρούσι, η πόλη κινείται ξανά σε open air ρυθμούς σχεδόν όπως παλιά, αφού τα περισσότερα υγεινομικά μέτρα κατά του κορονοϊού έχουν αρθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα θερινά σινεμά της πόλης, ενώ για κάθε νεότερο συμβουλευτείτε τον κινηματογραφικό οδηγό του "α". Θυμίζουμε, ακόμα πως μπορείτε να βρείτε όλες τις ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Χώρα του Θεού

Αιώνιο και εφήμερο συγκρούονται σε ένα μυστικιστικής ατμόσφαιρας, σιωπηλό και εικαστικά εντυπωσιακό χερτζογκικό έπος πάνω στην αυτοκαταστροφική ανθρώπινη ματαιοδοξία και το ακατάλυτο φυσικό μεγαλείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
26/01/2023

Joyland

Ξεπερνώντας τα μελοδραματικά προσκόμματα, η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα ακτινογραφεί διεισδυτικά την πατριαρχική ασιατική/ μουσουλμανική πραγματικότητα και τα ανίκητα κοινωνικά ταμπού της.

Νοσταλγία

Γκανγκστερικό δράμα με στιβαρή ματιά και παλιομοδίτικη κοψιά, το οποίο διαχειρίζεται με αφηγηματική σιγουριά μια προβλέψιμη ιστορία αναπόδραστου παρελθόντος και επώδυνης νοσταλγίας.

Εκτός Ελέγχου

Καθαρόαιμη περιπέτεια στον αυτόματο πιλότο, η οποία αποφεύγει τις υπερβολικές αναταράξεις, ακολουθώντας ένα συνετά προβλέψιμο μέχρι κεραίας σχέδιο πτήσης.

Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα

Η πραγματικότητα των social media κριτικάρεται εύστοχα μέσα από μια μοντέρνα, anime διασκευή της "Πεντάμορφης και του Τέρατος" που δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ανήλικους θεατές.

Πού μπορείτε να δείτε τις ταινίες που είναι υποψήφιες για Όσκαρ

Ένας αναλυτικός οδηγός για να προλάβετε να δείτε όλα τα φιλμ μέχρι την απονομή των 95ων βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας.

To φεστιβάλ ντοκιμαντέρ "Πέρα από τα Σύνορα" έρχεται στην Αθήνα

Η διοργάνωση με έδρα το Καστελλόριζο φέρνει μαζί τις βραβευμένες ταινίες τεκμηρίωσης.