Τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο στα θερινά σινεμά

Εικόνες και εντυπώσεις από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των θερινών σινεμά

Πολλά θερινά σινεμά της πόλης έχουν ήδη ανάψει τους προβολείς τους για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, με τα υγειονομικά μέτρα κατά του κορονοϊού να έχουν μεταβληθεί σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

Πλέον, καθώς δε χρησιμοποιούνται έως 31/8 τα πιστοιοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, για την είσοδο στα θερινά σινεμά ισχύει μονάχα το υγειονομικό μέτρο της ισχυρής σύστασης για χρήση μάσκας σε χώρους με συνωστισμό. Επιπλέον, τουλάχιστον έως τα τέλη Αυγούστου, οι κινηματογράφοι λειτουργούν δίχως περιορισμούς στην πληρότητα.

Δείτε στον κινηματογραφικό οδηγό του "α" όλα τα θερινά σινεμά που έχουν ανοίξει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

4 σπουδαίες ταινίες για το Ολοκαύτωμα που δεν έχετε δει

Τιμούμε την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος βλέποντας ξανά φιλμ που απεικόνισαν με ανατριχιαστική ευστοχία το οδυνηρό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
27/01/2023

Ο σκηνοθέτης Χλίνουρ Πάλμασον στην επική "Χώρα του Θεού"

Συζητάμε με τον βραβευμένο Σκανδιναβό σκηνοθέτη ενός εκ των πιο εντυπωσιακών arthouse φιλμ των τελευταίων ετών, το οποίο αναπαριστά τη μαγευτική και απάτητη Ισλανδία του 19ου αιώνα.

Το ελληνικό σινεμά από την αρχή στο Untold Φιλμ Φέστιβαλ

Η νέα κινηματογραφική διοργάνωση φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, συστήνοντας στους σινεφίλ εγχώρια φιλμ που… διέφυγαν από τα γραφεία διανομής.

Η Χώρα του Θεού

Αιώνιο και εφήμερο συγκρούονται σε ένα μυστικιστικής ατμόσφαιρας, σιωπηλό και εικαστικά εντυπωσιακό χερτζογκικό έπος πάνω στην αυτοκαταστροφική ανθρώπινη ματαιοδοξία και το ακατάλυτο φυσικό μεγαλείο.

Joyland

Ξεπερνώντας τα μελοδραματικά προσκόμματα, η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα ακτινογραφεί διεισδυτικά την πατριαρχική ασιατική/ μουσουλμανική πραγματικότητα και τα ανίκητα κοινωνικά ταμπού της.

Νοσταλγία

Γκανγκστερικό δράμα με στιβαρή ματιά και παλιομοδίτικη κοψιά, το οποίο διαχειρίζεται με αφηγηματική σιγουριά μια προβλέψιμη ιστορία αναπόδραστου παρελθόντος και επώδυνης νοσταλγίας.

Εκτός Ελέγχου

Καθαρόαιμη περιπέτεια στον αυτόματο πιλότο, η οποία αποφεύγει τις υπερβολικές αναταράξεις, ακολουθώντας ένα συνετά προβλέψιμο μέχρι κεραίας σχέδιο πτήσης.